Hillerød Kommune inviterer til borgermøde om ny arkitekturpolitik

16-05-2019

Hvordan skal Hillerød Kommunes kommende arkitekturpolitik se ud? Hvilke temaer er vigtige at få med, og hvordan bruger kommunen borgernes input i det videre arbejde? Det kan du komme til informationsmøde og høre meget mere om.

Arbejdet med den kommende arkitekturpolitik er i fuld gang. I november sidste år holdt Hillerød Kommune opstartsmøde, og i februar lancerede kommunen et spørgeskema på Facebook. Nu inviterer kommunen så til informationsmøde, hvor interesserede vil få præsenteret kommunens bud på en indholdsfortegnelse med centrale temaer. Temaerne er udarbejdet på baggrund af de mange input, der kom ved informationsmødet og via spørgeskemaet.

 

Oplæg fra Arkitektforeningen

Som indledning til mødet vil direktør for Arkitektforeningen, Lars Autrup, holde et oplæg om, hvorfor en arkitekturpolitik i det hele taget er vigtig for Hillerød Kommune? Han vil også tale om foreningens aktuelle fokus på arkitekturpolitik og hvilke tendenser han ser fra andre kommuners arbejde med arkitektur.  

Det bliver forhåbentlig en spændende aften med arkitektur og byudvikling, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål. Alle interesserede opfordres til at deltage og sætte arkitektur på dagsorden.  

 

Adresse og tidspunkt

Festsalen

Søndre Jernbanevej 4D

3400 Hillerød

Torsdag den 6. juni 2019, klokken 19:00 – 21:00

 

Til mødet vil der blive serveret vand og kaffe.

Siden blev senest opdateret d. 16-05-19

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her