Multipark i Hillerød – hvad mener du?

26-02-2018

Nu kan alle med lyst og ideer få indflydelse på et projektforslag til en multipark i Hillerød

Den 5. marts kan du komme med til en workshop om at udvikle et projektforslag til en multipark i Hillerød.

I Hillerød Kommunes budget for i år er der penge til at udarbejde et projektforslag til en multipark. Det arbejde går for alvor i gang nu, hvor Udvalget for Idræt og Sundhed inviterer alle med interesse for projektet til at deltage i en workshop den 5. marts kl. 19-21.

Multiparken er et sted for forskellige former for uorganiseret gadeidræt, og visionen er også, at vores multipark skal være med til at fremme sundhed og knytte mennesker i alle aldre, livssituationer og med forskellige passioner sammen i et stærk og aktivt fællesskab.

”Jeg mener, det er et meget spændende projekt at være med til at udvikle. Vi er meget inspirerede af den stemning, de mange forskellige aktiviteter og den mangfoldighed i brugergruppen, der findes i dag i det midlertidige StreetLab. Multiparken skal både være et sted hvor man kan udfolde sig fysisk udenfor den organiserede idræt, men det sociale og fællesskabsfremmende sigte med projektet er ligeså vigtigt for os, ” siger Hanne Kirkegaard, formand for Udvalget for Idræt og Sundhed.

 

Tanken er, at multiparken kan placeres på området bag Frederiksborgcenteret.

 

Workshoppen bliver holdt den 5. marts kl. 19-21 på Milnersvej 44-46 (indgang fra p-pladsen i gården bag efterskolen Alterna) . Se invitationen her 

Siden blev senest opdateret d. 26-02-18

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her