Dialogmøde om spildevandsplpan

30-05-2018

Hillerød Kommune og Hillerød Forsyning inviterer til dialogmøde om den kommende spildevandsplan. Her kan interesserede høre om principper og baggrund for planen, ligesom der bliver mulighed for selv at komme med input og forslag.

Mødet finder sted på Hillerød Rådhus den 7. juni klokken 19-21.

På mødet vil formanden for Hillerød Forsyning Klaus Markussen og formanden for Natur, Miljø og Klimaudvalget Louise Colding Sørensen fortælle om nogle af de tanker, der ligger bag den nye spildevandsplan. Tidsplanen for arbejdet med spildevandsplanen bliver gennemgået, og derefter vil der være stande, hvor de fremmødte kan stille spørgsmål, blive informeret yderligere eller komme med forslag og input til planen.

Alle er velkomne til mødet.

”Vi håber, at der er mange, der har lyst til at komme og høre om principperne for en ny spildevandsplan og selv være med til at påvirke det videre arbejde. Åbenhed og involvering er vigtigt for os og vi vil gerne høre borgernes input og vi vil også meget gerne fortælle og forklare, hvad det er, den nye spildevandsplan skal,” siger Klaus Markussen. 

 

”Dialogmødet er første skridt. Derefter er der en lang proces med arbejdet og med høring, før planen skal endeligt vedtages i 1. kvartal af 2019. Vi vil gerne have en proces, hvor borgerne også føler sig inddraget, og det er det, vi indbyder til her,” siger Louise Colding Sørensen.

 

Siden blev senest opdateret d. 30-05-18

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her