Åbent hus i storkøkkenet

06-09-2018

Køkkenet MAD til hver DAG holder åbent hus fredag d. 21. september 2018. Er du nysgerrig efter at komme bag kulisserne i et moderne storkøkken, så er det NU du har muligheden, der er nemlig kun åbent hus én dag om året.

God mad hver dag, hele livet

Køkkenet MAD til hver DAG har til huse i Hillerød, hvor der hver dag produceres god og velsmagende mad hovedsagligt til plejecentre og hjemmeboende ældre. Det meste af maden produceres helt fra bunden, og altid af friske råvarer. Herefter bliver maden hurtigt kølet ned og pakket i portioner, så det kan leveres som ”kølemad:

”Med denne løsning er de ældre som bor hjemme, men ikke kan lave mad selv, sikret et dagligt varmt måltid mad, og det giver den ældre en kæmpe tryghed. Det er nemt at gå til, bakken med mad skal blot varmes i mikroovnen og anrettes på en tallerken. Det er en meget fleksibel løsning, for den ældre kan selv vælge, hvornår måltidet skal spises, og køkkenet sørger både for at bringe maden ud og sætte en mikroovn op, hvis man ikke selv har en.” siger driftschef Helle Thyge.

 

Hvad kan du opleve til åbent hus?

På åbenthusdagen kan du få en rundvisning i køkkenet og se de forskellige afdelinger og store køkkenmaskiner i brug, fx en kip-steger, et sous vide kar og et hot fill anlæg. Du kan få svar på alle de spørgsmål du har om køkkenet og maden og hilse på alle medarbejderne. Der vil være smagsprøver på forskellige retter og selvfølgelig kage og kaffe. Som besøgende kan du også deltage i lodtrækningen om 3 flotte gavekurve.

 

Fakta om køkkenet ”MAD til hver DAG”

  • Åbent Hus den 21. september 2018 kl. 10.00-14.00 på Lokesvej 12, 3400 Hillerød– alle er velkomne, vi har fine handicapfaciliteter og toiletter.
  • Køkkenet laver mad til ca. 2500 personer om dagen. Kunderne er hjemmeboende ældre borgere i kommunerne Albertslund, Allerød, Frederikssund, Halsnæs og Hillerød, som er visiteret til madservice, plejecentre samt børneinstitutioner.
  • Køkkenet beskæftiger ca. 45 faguddannede medarbejdere, bl.a. kokke, slagtere, økonomaer, ernæringsassistenter og en bager. Derudover har køkkenet 4 elever.

 

 

Siden blev senest opdateret d. 06-09-18

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her