Legeplads bliver indviet til jul

23-04-2018

Den nye legeplads på Posen bliver indviet omkring jul i stedet for i efterårsferien

Arbejdet med en ny flot legeplads på Posen er i fuld gang. Oprindeligt var det planlagt, at legepladsen skulle indvies omkring efterårsferien i oktober, men nu er tidsplanen rykket, så indvielsen bliver omkring jul.

 ”Vi har søgt Statens Kunstfond og Nordea Ejendommes fond om penge til legepladen. Får vi de penge, kan vi lave en anden legeplads, end hvis vi ikke gør. Men da vi først får svar i juni, må vi udskyde projektet lidt,” siger Christina Høi Skovdal, som sidder i styregruppen for legepladsen.

 Også venstremanden Lars Ole Skovgaard Larsen sidder med i styregruppen.

”Legepladsen bliver til noget – og bliver flot og god – uanset om Statens Kunstfond og Nordea Ejendommes fond støtter eller ej. Men bliver projektet støttet, bliver der naturligvis endnu mere spillerum for en sjov og spændende legeplads, og derfor er det værd at vente på svaret”, siger han.

 Det er landskabsarkitekt Marie Thing fra tegnestuen Thing Brandt Landskab, som sammen med en kunstnerduo skal tegne og anlægge den nye legeplads.

 Den 2. maj afholdes der en workshop, hvor en gruppe børn i alderen 6-12 år skal være med til at udvikle legepladsen. Alle pladser til workshoppen er optagede.

 

Siden blev senest opdateret d. 25-04-18

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her