Børne- og kulturdirektør skal til Gentofte

01-11-2018

Direktør for Børn, Skoler og Familier i Hillerød Kommune, Anders-Peter Djernes Østergaard skal være ny direktør for Børn, skole, kultur, unge og fritid i Gentofte Kommune.

Anders-Peter Djernes Østergaard har været i Hillerød Kommune i otte år. Men den 1. december bliver Hillerød Kommune skiftet ud med Gentofte.

”Det er med blandede følelser, jeg rejser. Jeg har fået et spændende job i Gentofte, men jeg har også været utroligt glad for at være i Hillerød Kommune” siger han.

”At være direktør i Hillerød Kommune har været en af de mest vellykkede opgaver i mit arbejdsliv. Vi har skabt et børne- og kulturområde af høj kvalitet inden for de rammer, byrådet har bevilliget. Hillerød Kommune har nogle fremsynede politikere, ledere og medarbejdere, som sikrer en høj kvalitet i den daglige opgaveløsning”, siger han.

Kommunaldirektør Erik Nygreen takker Anders-Peter Djernes Østergaard, som dagligt blot kaldes AP, for indsatsen.

”Vi har været privilegerede at have AP med på holdet i Hillerød Kommune. Jeg har oplevet ham som en meget fremsynet og kulturbærende direktør, som har sat sig mange solide aftryk i vores organisation og i vores lokalsamfund. Han har udlevet vores værdier om tillid, interesse, tid og omsorg og har altid formået at have faglig kvalitet og udvikling for øje. Vi er mange der er kede af, at det er slut nu, men glade for tiden vi fik, og vi ønsker ham alt godt på vejen, ” siger Erik Nygreen, som endnu ikke har besluttet, hvem der skal overtage pladsen.

”Nu skal vi i gang med en proces, hvor vi sammen med økonomiudvalget skal finde en ny direktør, og i den mellemliggende periode løser vi der er tilbage opgaverne” siger Erik Nygreen.

Siden blev senest opdateret d. 01-11-18

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her