Vinderen af idékonkurrencen for midlertidige aktiviteter i Favrholm er fundet

26-04-2017

Vinderen af konkurrencen vil lave udendørsbiograf, så du til sommer kan tage et tæppe under armen, pakke picnickurven og glæde dig til en filmoplevelse i det fri.

At bruge det store grønne areal i Favrholm til picnic og udendørsbiograf er sådan en god idé, at manden bag har vundet en idékonkurrence udskrevet af Hillerød Kommune.

Bag idéen står hillerødborgeren Lars Lau Jensen, der er villig til at lægge frivillige kræfter i projektet. Konkurrencepræmien er 50.000 kr. til at finansiere idéen samt et gavekort på 5000 kr. til Hillerød Shopping.

Idékonkurrencen er udskrevet af Hillerød Kommune for at skabe liv og midlertidige aktiviteter i den kommende bydel Favrholm i Hillerød Syd. Alle interesserede har kunnet deltage i konkurrencen, og der er kommet mange gode idéer på bordet.  

Økonomiudvalget har udpeget vinderen og har i vurderingen lagt vægt på, at picnic og udendørsbiograf kan være med til at gøre Favrholm til et område for alle og tiltrække mennesker til området.

Der går et stykke tid, før de første byggerier opføres i Favrholm, og det glæder borgmester Dorte Meldgaard, at der allerede nu kommer liv til området med midlertidige aktiviteter:

”Picnic og udendørsbiograf kan give unge som ældre en anledning til at komme ud og se området i Favrholm, hvor den nye s-togstation, Nyt Hospital Nordsjælland og en masse nye boliger og erhverv vil skyde op inden for de næste år. Og så er det oplagt at bruge det store nuværende øde område til fællesskab og gode filmoplevelser.”

Besøg Favrholms hjemmeside her 

Siden blev senest opdateret d. 26-04-17

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her