Se programmet for Hillerød Slotssø Byfest 2017

22-05-2017

Fra den 9.-11. juni skal der være byfest i Hillerød. Hillerød Slotssø Byfest skabes af hele byen i fællesskab, og efter måneders intens planlægning er underholdningen sikret alle tre dage.

Du kan se programmet på hjemmesiden slotssøbyfest.dk

 

Du kan også sammensætte din egen huskeliste over netop de aktiviteter, du er interesseret i ved at klikke på hjertet ved hvert enkelt arrangement.  

 

Livekoncerter fylder hele byen

Programmet er spækket med musikalske oplevelser. Fredag aften er der dobbeltkoncert med Burhan G og Infernal, og lørdag aften gæster Sir Cliff Richard Slotshaven. 

 Der er intet mindre end 20 koncerter i SlotsArkaderne med lokale kunstnere, og Jazz i Rosenhaven skyder også deres traditionsrige koncertrække i gang under byfesten.

 Er du til klassiske koncerter, kan du om fredagen både høre The Royal Danish Brassband på Posen og MaJazz-koret og Ole Kock Hansens jazzkvartet i Slotskirken.

 

Byfest - også for børn

For børnene vil der blandt andet være hoppeborg og tivoli med pariserhjul på torvet. Et musikalsk børnetog kører alle tre dage gennem gågaderne med kendte børnetv-værter som blandt andre Ole Kibsgaard, Musikskolen, Det musiske Kompagni og Klaverfabrikken. Mastodonterne er også klar med en forsmag på familiemusicalen ”Skatteøen”. 

 

Historiske indspark

Hillerød Slotssø Byfest 2017 holdes i anledning af, at Frederiksborg Slotskirke fylder 400 år, og programmet byder derfor på flere historiske indspark som blandt andet byvandringer, børnefortællinger på bymuseet og musikskolens genopførelse af Frederiksborgsuiten.

 

Madmekka med mere

Lækker mad bliver en stor del af årets byfest, hvor byens absolut bedste delikatessebutikker byder på smagsprøver, restauranter og gadekøkkener popper up, og Frederiksborgkagen og Frederiksborgchokoladen skal kåres.

 

Aktiviteter til vands

Slotssøen er festens naturlige omdrejningspunkt og vil summe af liv. Hele 20 hold vil dyste til travaljesejlads, og de vandglade kan få en prøvetur i kano eller kajak. Lørdag er der Klovneløb rundt om Slotssøen til fordel for de danske hospitalsklovne. Alle, der kan kravle, gå, rulle eller løbe kan være med.

Hillerød Står Sammen søndag eftermiddag ved at danne en ring af mennesker hele vejen rundt om Slotssøen. En professionel dronefotograf kommer og tager verdens (måske) største ”familiefoto”, og målet er, at mindst 2500 personer har lyst til at være med. 

 

Siden blev senest opdateret d. 22-05-17

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her