Ny lokalplan for Kornmarkskolen, Ll. Lyngby igangsættes

05-04-2017

Økonomiudvalget har besluttet at igangsætte arbejdet med ny lokalplan for Kornmarkskolen, så der kan anlægges multifunktionelle idrætsfaciliteter omkring skolen

På baggrund af projekt ”Liv og Glade dage i Lille Lyngby Lokalområde” ønskes det at at øge muligheden for idræt, motion, leg og undervisning gennem anlæg af multifunktionelle idrætsfaciliteter.  

Planen er at der skal anlægges en multibane, et skov- og naturområde (bakkelandskab) der kan bruges til motion, en ny 11-mands bane samt diverse fitness- og legeredskaber. Da en parkeringsanalyse har vist at der er et væsentligt behov for flere p-pladser i området, særligt i området tæt på skolen, er det også planen at udvide antallet af p-pladser.

I forbindelse med projektet har kommunen erhvervet et areal øst for skolen. Området er i dag omfattet af tre lokalplaner; Lokalplan 31 for Kraftværk og rekreativt område, Lokalplan 4 for Ll. Lyngby og Lokalplan 06-61. D for Ll. Lyngby. Da projektet omkring idrætsfaciliteterne på det erhvervede areal og parkeringsarealet ikke kan realiseres på baggrund af det eksisterende plangrundlag, og de nye faciliteter er en væsentlig ændring i lokalområdet, er det blevet vurderet, at der skal udarbejdes en ny lokalplan for hele området. Lokalplanområdet er placeret i landzone og vil forblive i landzone i den nye lokalplan. 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til byplanlægger Camilla Bjerregaard Kristensen, cabk@hillerod.dk, tlf. 7232 2145.

Siden blev senest opdateret d. 05-04-17

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her