På billedet her overrækker borgmester Dorte Meldgaard præmien på 5000 kr. til Hillerød Shopping til vinder Lars Lau Jensen af idékonkurrencen for midlertidige aktiviteter i Favrholm

Film i Favrholm under åben himmel

04-07-2017

Tag et tæppe under armen, pak picnickurven og få en filmoplevelse i det fri, når Film i Favrholm blænder op for det store lærred d. 25. august.

Nu er både dato og filmvalg faldet på plads til sensommerens store gratis filmoplevelse under åben himmel i Favrholm. Udendørsbiografen bliver den 25. august med familiefilmen ’Skønheden og udyret’ – den storslåede genindspilning af Disney-klassikeren af samme navn, med Emma Watson i hovedrollen.

Pladsen åbner kl. 18.00, og filmen starter omkring kl. 20.30. Borgmester Dorte Meldgaard byder velkommen lige inden filmen.

Inden filmen er der god mulighed for at spise picnic i det grønne. Man er velkommen til at tage sin egen mad med, men skal det være ekstra nemt, kan man bestille en picnickurv gennem FrederiksborgCentret på forhånd og få den udleveret til Film i Favrholm.

Bestil picnickurv her

Idémanden og den frivillige drivkraft bag Film i Favrholm er Lars Lau Jensen, der i foråret vandt Hillerød Kommunes konkurrence om at skabe midlertidige aktiviteter i Favrholm. Dorte Meldgaard overrakte forleden konkurrencepræmien på 5000 kr. til Hillerød Shopping ude i Favrholm til den forventningsfulde vinder:

”At starte aftenen med en picnic i det grønne for så at afslutte den med film på det store lærred i det fri. Det er en skøn aften for mig. Og det håber jeg, at mange andre også har lyst til her i Favrholm”, siger vinderen Lars Lau Jensen. 

Udendørsbiografen arrangeres i samarbejde med Café Slotsbio og bliver den første midlertidige aktivitet i Favrholm. Det er tanken, at der kommer til at ske meget mere på området de kommende år. Allerede nu, inden den nye bydel kommer, vil vi nemlig gerne gøre området til et spændende sted at være.

Læs mere om Film i Favrholm på facebook 

Læs mere om Favrholm på favrholm.dk 

Siden blev senest opdateret d. 04-07-17

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her