Trafikanter bliver spurgt om indkøbsvaner

14-09-2016

Hvad betyder kundernes transportformer egentlig for en bymidtes handelsliv? Det spørgsmål skal COWI undersøge i fire kommuner, blandt andet i Hillerød.

Cykler vi, går vi, tager vi bussen eller kører vi i bil? Og hvad betyder det egentlig for den måde, vi handler på i vores by? Det er nogle af de spørgsmål, trafikanter i blandt andet Hillerød kan blive stillet fra torsdag den 15. september til lørdag den 17. september, når de bevæger sig ind i Hillerøds bymidte.

Fra i dag og frem til den 1. oktober vil det ligeledes være muligt at svare på en spørgeskemaundersøgelse på nettet om indkøbsvaner og transportformer.

I undersøgelsen bliver der blandt andet spurgt til, hvor mange penge de enkelte trafikanter bruger i byens butikker, hvordan de bruger byens forskellige tilbud, årsager til at vælge eller fravælge f.eks cyklen osv. Altså, hvad det betyder for ens handlemønster, hvordan man kommer til byen. Det er vigtig viden, når der planlægges for eksempel parkeringspladser og cykelstier.

Svarene og den viden, der kommer, vil også indgå i arbejdet med eksempelvis kommuneplan og bykernearbejde, fordi der ikke i forvejen ligger noget materiale, der peger på hvordan folk egentlig kommer til byen, når de skal handle og hvad de lægger vægt på. Undersøgelsen bliver også lavet i Slagelse, Roskilde og Helsingør.

Blandt de indkomne svar på spørgeskemaundersøgelsen bliver der udtrukket fire vindere, der hver får et gavekort på 250 kroner til Hillerød Shopping.

 Undersøgelsen kan findes på http://www.cowi-survey.com/hilleroed

 

Siden blev senest opdateret d. 14-09-16

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her