Nu skal du ikke længere placere din p-billet i forruden.

02-05-2016

Fra mandag den 9. maj er det ikke længere nødvendigt at placere sin billet i forruden, når man skal betale for sin parkering på de offentlige parkeringspladser i Hillerød Kommune.

”Digitaliseringen af vores p-automater er nu helt på plads, så nu behøver borgerne ikke at gå tilbage til deres biler for at placere deres p-billet i forruden. Samtidig har vi også arbejdet på at forbedre skiltningen ved parkeringspladserne. Det betyder, at man fra den 9. maj kan se flere informationsskilte på de offentlige parkeringspladser og i p-huset øst. ”udtaler Rie Lind, som er leder for By og Miljø.

P-vagterne vil fremover skanne registreringsnumrene på bilerne, og dermed kontrollere om der er betalt for parkeringen. Man skal derfor stadig indtaste nummeret på sin nummerplade, når man betaler for sin parkering, men man behøver ikke længere gå tilbage med sin p-billet. På de nye parkeringsskilte til p-automaterne kan borgerne også finde et telefonnummer, hvis de har problemer med p-automaterne.

Det er også muligt at betale parkering med sin mobiltelefon.

Siden blev senest opdateret d. 02-05-16

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her