Nu sælger Hillerød Kommune Triumfbuen

08-07-2016

Triumfbuen er til salg i Hillerød. Der er dog ikke tale om den franske udgave. Triumfbuen er navnet på en ny boligvej i bydelen Ullerødbyen i Hillerød. Her bliver der mulighed for at opføre 45 villaer i grønne omgivelser, når Triumfbuen sættes til salg i september måned.

Bydelen Ullerødbyen er i dag et af de mest søgte steder at bo i Hillerød by. Boligerne er kendetegnet ved tæt kontakt til grønne landskaber med søer, åer og naturlegeplads, hvilket har gjort bydelen populær blandt både børnefamilier og seniorer.

Hillerød Kommune ønsker med salget af Triumfbuen at tage hul på udviklingen af den nordlige halvdel af Ullerødbyen og bygge videre på bydelens kvaliteter. Der er et stort behov for nye grunde til villaer og rækkehuse, så det igen bliver muligt for boligkøberne at vælge byggegrunde i Hillerød By. Med omkring 550 kommende villaer og rækkehuse i den nordlige halvdel kommer Ullerødbyen til at tegne sig for en stor andel af villa- og rækkehusbyggeriet de kommende år.

Borgmester Dorte Meldgaard har store forventninger til det nye boligområde.

”Det er nogle virkeligt spændende tanker, der ligger bag hele området, hvor der er tænkt rigtig meget i at bringe naturen indenfor og samtidig lave et område, hvor der er masser af plads til udeliv og bevægelse. Det er sådan, vi gerne vil have, at Hillerød udvikler sig med fokus på både gode boliger og på at udnytte, at vores kommune ligger så smukt, som den gør. Det skal være nemt og attraktivt både at bo her og at komme ud og bruge byen og naturen”, siger Dorte Meldgaard.

Bydelen er derfor planlagt ud fra kommunens vision om at skabe trygge, attraktive steder midt i det grønne. De kommende boliger kommer til at ligge i tæt kontakt med et nyt stort grønt landskab. Landskabet, der etableres i takt med udviklingen, kommer til at rumme vandløb, søer, cykelstier, legeplads og særlige anlæg målrettet bevægelse og sundhed.

Bydelens kommende skolebørn kommer til at gå på Sophienborgskolen, der med den nye sportshal nu er fuldt udbygget. Den moderne skole i både nye og historiske rammer bindes sammen med Ullerødbyen af et nyt cykelstinet, der skal danne rygraden i den nye bydels fintmaskede stinet.

Muligheden for at købe Triumfbuen begynder 1. september 2016.  Her planlægger kommunen, at de 45 villagrunde og boligvejen Triumfbuen udbydes i en 5 ugers periode. Køber får herefter mulighed for at udvikle villagrundene og anlægge boligvejen efter nærmere aftale med kommunen.

Vejnavnet Triumfbuen skriver sig i øvrigt ind i rækken af boligveje i Ullerødbyen, der alle indeholder efternavnet buen. Ønsker man at vente med at flytte til Ullerødbyen, går man dog ikke glip af et unikt vejnavn. De kommende etaper byder således på både Amorbuen, Langbuen, Violinbuen og Albuen.

Tilmeld dig nyhedsbrev om Ullerødbyen

Se videoen, og hør mere om Ullerød Nord 

Siden blev senest opdateret d. 14-07-16

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her