Giv et praj bliver til endnu smartere BorgerTip

23-11-2016

Hillerød Kommune indfører nu appen BorgerTip, hvor man blandt andet kan tippe kommunen om ødelagte veje, skilte, væltede træer og bjørneklo

BorgerTip er en app til telefoner eller tablets, hvor man kan indmelde fejl og mangler på offentlige veje og i de grønne områder i forhold til renholdelse og vedligeholdelse. Med den nye app kan borgerne nemt give et tip om fx huller i vejen, et væltet skilt, manglende lys i gadelampen eller overfyldte affaldskurve.

 ”BorgerTip erstatter Giv et Praj, som vi tidligere har benyttet. Med det nye system bliver det nemmere for borgerne og andre brugere at indmelde fejl og mangler på de offentlige veje og grønne områder. Desuden får de automatisk en tilbagemelding på, hvornår de indmeldte opgaver er færdige,” siger Rie Lind, som er chef for By & Miljø. 

 ”Med det nye system får vi også en statistik over, hvor der er mange huller i vejen for eksempel og på den måde kan vi prioritere opgaverne endnu bedre. BorgerTip er et meget præcist værktøj, som vi forventer os meget af. Vi modtager allerede over 3000 henvendelser om året, og nu bliver de endnu nemmere at håndtere, ” siger hun.

 Hvis borgeren ikke har en smartphone, kan man stadig melde fejl og mangler ind via Hillerød Kommunes hjemmeside, hvor man også har mulighed for at vedhæfte et billede.

 Indmeldingerne fra app’en og hjemmesiden behandles i forvaltningen og går herefter ud til en medarbejder fra entreprenøren der udfører opgaven. Hvis den er sendt via app’en, får borgeren direkte besked om, hvornår opgaven er igangsat og afsluttet via pushmeddelelser.

Forvaltningen får samtidig et nemt overblik over igangværende og afsluttede opgaver og en præcis stedsangivelse på et kort og billeder, der viser skaden.

Du kan læse mere om den nye app på siden BorgerTip

 

Siden blev senest opdateret d. 23-11-16

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her