Et opgør med væren-sig-selv-nok!

21-03-2016

Tiden er kommet til et opgør med systemstyring, vækst-fetich og væren-sig-selv-nok. Sådan slår Jonas Norgaard Mortensen tonen an, når Frivilligcenter Hillerød inviterer til et åbent debatmøde om ”Frivillighed og fællesskabers betydning for vores velfærdssamfund”, hvor alle hillerødborgere er velkomne.

Debatmødet foregår torsdag d. 31. marts kl. 17.00 – 18.30 i Frivilligcenter Hillerød, Kedelhuset, Fredensvej 12b, med Jonas Norgaard Mortensen direktør for Institut for Relationspsykologi og forfatter til flere bøger om personalisme. 

Der er, ifølge Jonas Norgaard Mortensen, brug for et nyt menneske- og samfundssyn, hvor forbrug og øget vækst er mindre dominerende, og hvor fællesskaber og engagement er vejen frem. Tiden er til det personlige samfund - ligesom det samfund, vi kom fra med Grundtvig, foreningslivet og fællesskabets Danmark. Vi er bare ved at miste det - medmindre vi genfinder sproget og forståelsen for betydningen af værdier som: relationer, engagement og værdighed.

Jonas Norgaard Mortensen peger på, at disse værdier allerede findes i civilsamfundet og den frivillige verden: Her dyrkes og gror relationer. Her kan ethvert menneske bidrage og påvirke fællesskabet med sine egne ideer og engagement. Og her er ligeværdighed og gensidighed grundsten i samværet. 

Kom og hør med og bidrag med dine tanker og synspunkter om, hvordan det frivillige engagement og foreningsliv præger velfærden i Danmark og lokalt i Hillerød.

Efter debatmødet vil Frivilligcenter Hillerød afholde sin årlige ordinære generalforsamling kl. 19.30 – 21.00.

Frivilligcentret sætter stor pris på en tilmelding til debatmødet senest 29. marts pr. epost@frivilligcenter-hillerod.dk eller på tlf. 48 24 19 07.

Se mere på www.frivilligcenter-hillerod.dk

Siden blev senest opdateret d. 21-03-16

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her