Alternativt budgetforslag

15-09-2016

Venstre, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance har udarbejdet fælles forslag til budget for 2017– 2020.

Her er hvad de tre partier selv skriver om forslaget:

Budgetforslaget, som både lever op til de politisk besluttede økonomiske styringsprincipper, og som viser, at de ønskede politiske resultater kunne være opnået i en bred politisk aftale, hvis der havde været vilje i alle partier.

Langt hovedparten af elementerne i begge budgetforslag er resultatet af et langt politisk forarbejde i økonomiudvalg og fagudvalg samt budgetforhandlingerne mellem partierne frem til kl. 23.30 den 3. september, hvor der i hovedtræk har været enighed mellem alle byrådets partier. På den baggrund vil mange af de forslag, som er indeholdt i konstitueringsflertallets aftale af 3. september også optræde i dette budgetforslag.

Partierne bag dette forslag ønsker ikke at budgettere med forventede indtægter, der ikke er belæg for, hvis det blot sker for at skabe et kunstigt råderum.

Partierne bag denne aftale præsenterer et budgetforslag som har en stærk profil på de kommunale kerneserviceområder, en mere offensivt erhvervspolitisk profil som sigter mod at fremme vækst og jobskabelse i Hillerød Kommune, samt bud på hvordan Hillerød Kommune fremadrettet skal sikre et mere robust økonomisk råderum til serviceforbedringer og lavere skatter og afgifter.

Du kan læse budgetforslaget her

Siden blev senest opdateret d. 15-09-16

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her