Sig farvel til dit oliefyr - gratis informationsaften

03-09-2015

Hvis du er en af de mange, der har oliefyr, skal du i gang med at overveje, hvad du vil gøre den dag, det ikke kan mere

Som et led i regeringens store omstilling af Danmark til grøn energi vil det fra 2016 ikke længere være muligt at installere oliefyr, hvis man har mulighed for at blive tilsluttet fjernvarme eller naturgas.

Selv hvis man ikke har adgang til fjernvarme eller naturgas, kan det alligevel være en rigtig god idé at overveje grønnere alternativer som varmepumper, jordvarme, solfangere og træpillefyr, når oliefyret skal udskiftes.

Men hvor begynder man, hvad er klogest, og hvilken opvarmningsform passer bedst til dit hus? - Det kan du blive klogere på, når Hillerød Kommune inviterer til gratis informationsaften, i samarbejde med EnergiTjenesten og lokale virksomheder:

Torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30-21.30 i kantinen på Hillerød Rådhus

Du kan tilmelde dig her

Tilmeldingsfristen er mandag den 21. september kl 12.00.

Vi glæder os til at se dig.

 

Mere information om udskiftning af olie- og naturgasfyr

Alle er velkomne ved det gratis arrangement, hvor lokale energivejledere fra EnergiTjenesten vil fortælle om skift af olie- og naturgasfyr til andre opvarmningsformer. På møderne vil alle alternative opvarmningsformer blive gennemgået, både generelt og med udgangspunkt i de forskellige hustyper.

Rådgiverne vil desuden fortælle om økonomiske forhold, herunder finansiering og mulighederne for støtte, samt vise hvordan man læser et tilbud på varmekonvertering.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller gribe fat i en rådgiver efter mødet.

Du kan finde masser af information om udskiftning af olie- og naturgasfyr på hjemmesiderne:
www.bolius.dk/udskiftning-af-fyr
www.energitjenesten.dk

Du vil bl.a. kunne finde eksempler på familier og bygningsejere, der har skiftet til en vedvarende energiform og links til energiberegnere, der kan give overblik over investering og økonomisk udbytte.

Det er også muligt at få rådgivning skriftligt på www.energitjenesten.dk/sporg-os eller ringe til den gratis og uvildige rådgivning på tlf. 70 333 777, hvor EnergiTjenestens rådgivere sidder klar til at vejlede om alternativer til olie og naturgas. Rådgivningstjenesten kan med udgangspunkt i den enkelte bygning bl.a. hjælpe med at afklare, hvilken opvarmningsform der er den mest oplagte for den enkelte bygningsejer og skabe overblik over processen.

Bag den uvildige rådgivningsindsats står EnergiTjenesten, Bolius Boligejernes Videncenter og Teknologisk Institut, der af Energistyrelsen har fået til opgave at rådgive om alternativer til olie- og naturgasfyr.

 

Siden blev senest opdateret d. 31-10-16

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her