Fritidskort med nye sportsgrene

01-09-2015

I år er der nye aktiviteter i fritidskortet. Så nu kan alle skolebørn både tage en tur på golfbanen eller i skoven på mountainbike inden de beslutter sig for, om det er en aktivitet, som de vil gå fast til.

Kortet giver børn mulighed for at afprøve forskellige aktiviteter i foreningerne, og er til alle børn fra 0.-9. klasse.

Det er Folkeoplysningsudvalget i Hillerød Kommune, som hvert år udgiver et Fritidskort i samarbejde med mange af kommunens foreninger.

”I Hillerød Kommune har vi mange muligheder for at deltage i foreningslivet. Det er godt. Men med Fritidskortet har forældre nu en mulighed for at lade deres barn prøve en aktivitet, inden de binder sig fast til den”.

”Jeg er glad for at foreningerne stiller sig gratis til rådighed for at prøve forskellige sportsgrene af. I år har vi fx golf og mountainbike med som nye sportsgrene,” siger Christina Høi Skovdal, Formand for Folkeoplysningsudvalget

I kortet kan børnene og deres forældre finde informationer om de foreninger, der er nævnt, og kortet kan benyttes som ”fribillet” til at afprøve nogle af aktiviteterne.

Se mere her

 

 

Siden blev senest opdateret d. 01-09-15

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her