Foreningsidræt i skoletiden nomineret til danskernes idrætspris

06-11-2015

Projektet ”Foreningsidræt i skoletiden i Hillerød” er nomineret til danskernes idrætspris

Danskernes Idrætspris er en pris, der fokuserer på foreningsidrætten i Danmark. Prisen gives til et projekt, en aktivitet eller et initiativ, der på inspirerende vis er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidrætten i Danmark.

Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger (HSI), Børne- og Familieudvalget samt Kultur- og Fritidsudvalget har indsendt et projekt ”Foreningsidræt i skoletiden i Hillerød” og et regionalt dommerpanel har nu valgt de tre finalister i Distrikt København & Bornholm – og her er Hillerøds projekt et af tre nominerede.

”Det er simpelthen så dejligt. Projektet handler om, at vi i forbindelse med læringsreformen har inviteret idrætsforeningerne ind og undervise på skolerne. På den måde får vi både mere idræt ind i skolerne, eleverne får mulighed for at lære nye idrætsgrene at kende, og foreningerne får mulighed for at præsentere deres sport. Og så er det en ny måde at lave skole på, som vi kan høre at mange er rigtig glade for,” siger formanden for Børne- og familieudvalget Rikke Macholm.

Formanden for HSI, Jørgen Nielsen, er stolt over at være nomineret.

”Jeg synes, det er rigtig flot, at fem af vores idrætsforeninger er med i et så vellykket projekt, som Foreningsidræt i skoletiden i Hillerød” er. Mange mennesker får noget godt ud af det her projekt – lige fra skoleeleven og læreren og til instruktørerne i vores foreninger,” siger han.

Kultur- og fritidsudvalgets formand Peder Bisgaard synes også, der er grund til at være stolt af, at Hillerøds projekt er blevet nomineret blandt en masse indsendte forslag.

”Det er en stor cadeau til de lokale idrætsforeninger og skoler, der er med i projektet. Der er rigtig mange mennesker, der lægger et stort arbejde i det her projekt, og jeg er glad for at mange andre også kan se, at det er et helt særligt projekt, vi har her. Derfor håber jeg også at rigtig mange vil gå ind og stemme på vores projekt, så vi også kan vinde prisen, ” siger Peder Bisgaard.

De fem idrætsforeninger, der er med i projektet er:  Hillerød Fodbold, HGI • Hillerød Håndboldklub • Hillerød Golf Klub • HGI Bordtennis • FIF Hillerød Orientering

Det er muligt at stemme på sit favoritprojekt indtil fredag den 13. november klokken 12. Det kan gøres på hjemmesiden www.danskernesidrætspris.dk

Vinderne i hvert P4 distrikt går videre til landsfinalen, hvor det er DIF’s bestyrelse der først vælger tre finalister ud, og herefter afgør, hvilket idrætsprojekt der skal vinde prisen.

Vinderen af Danskernes Idrætspris afsløres 9. januar 2016 ved tv-showet, SPORT 2015.

Siden blev senest opdateret d. 06-11-15

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her