Velkommen til Hillerød

I Hillerød Kommune er der lidt for enhver smag. Med Frederiksborg Slot som sit smukke vartegn og skoven som nabo er Hillerød Kommune et godt udgangspunkt for at kombinere kultur, friluftsliv og shopping.

Vi er hjertet i Nordsjælland, der forbinder Nordsjælland med København, og vi bor midt i grønne, hvor der er plads til at udforske nye steder, du ikke vidste du ville elske. 

Hør her, Stine fortælle hvorfor hun er vild med at bo i Hillerød

 

Er du lige landet i Hillerød og har du lyst til at vide noget om byen og kommunen, kan du læse meget mere om Hillerød Kommune i vores velkomstpjecer: 

 

        

  

Velkomstmøde for nye borgere

Hillerød Kommune holder velkomstmøde for nye borgere hvert forår. Næste velkomstmøde er d. 17. maj 2018. Er du tilflytter til kommunen, får du automatisk en invitation til det næste arrangement.

Til velkomstmødet fortæller vores borgmester om seneste nyt fra kommunen, du kan høre vores dygtige elever fra Musikskolen og du kan besøge markedspladsen med repræsentanter fra kommunens aktive forenings- og kulturliv, repræsentanter fra lokalrådene og medarbejdere fra forskellige områder i kommunen. 

Hvad siger nye borgere om Hillerød - tryk på billedet og se film fra det seneste velkomstmøde 3. maj 2017

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her

RSS