Forskønnelsespuljen – Blomstrende Byer

Har du, din forening, din boligorganisation lyst til at forskønne jeres lokalområde med grønne tiltag, så har I mulighed for at søge midler fra puljen ” Forskønnelsespuljen – Blomstrende Byer”.

Puljen er tiltænkt konkrete projekter, der dels skal engagere borgerne i arbejdet for blomstrende byer og dels virker til forskønnelse af byrum. Puljen skal medvirke til at skabe mere natur og biodiversitet i kommunens byområder og medvirke til at understøtte Hillerød Kommunes Strategi for Bynatur.

Eksempler på projekter kan være en bolig- eller grundejerforening, som ønsker at omdanne slåede græsarealer til blomsterenge med større biodiversitet, en grøn forening der vil lave en sommerfuglevenlig beplantning, et lokalråd der vil opsætte insekthoteller, eller et fællesareal i en landsby eller et boligområde der fx forsynes med et eller flere træer, buske eller blomster.

Puljen forvaltes af Natur, Miljø og Klimaudvalget.

Retningslinjer for ansøgninger kan læses her

Det er ikke længere muligt at søge om midler fra forskønnelsespuljen i 2021. Vi forventer, at der kommer en ny ansøgningsrunde i starten i 2022.

 

Siden blev senest opdateret d. 26-02-21

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her