Skole og Dagtilbud

Her på siden kan du læse Hillerød Kommunes sammenhængende børne- og unge politik 'Fælles Børn - Fælles Ansvar'.

2015 vedtog Hillerød Byråd Hillerød Kommunes vision – Læring og Livskraft.  Visionen sætter retning og fungerer som ledestjerne for kommunens arbejde i alle henseender. Den udpeger centrale temaer for dette arbejde, heriblandt ”lifescience, beskæftigelse og erhvervsliv”, ”science og uddannelsesliv” samt ”sundhed, bevægelse og aktivt liv”. Desuden udpeger visionen metoder vi skal arbejde med. Samskabelse i bred forstand, partnerskaber og andre former for inddragende og involverende metoder er essentielle i fremtidens Hillerød Kommune.    

Visionen bygger på kommunens eksisterende strategier og politikker. Visionen står således også på skuldrene af politikken Fælles Børn – Fælles Ansvar Den røde tråd i arbejdet med børn, unge og familier i Hillerød Kommune, som udgør pejlemærkerne for en helhedsorienteret indsats for kommunens børn, unge og deres familier.  En politik, der suppleres af Børne- og Familieudvalgets politisk fastsatte udviklingsmål og indsatsområder. Samtidigt peger visionen længere ud i fremtiden og giver os rygstøtte til at fastlægge fremtidens indsatser, herunder være retningsgivende for politikker, udviklingsmål og strategier.

Her finder du Hillerød Kommunes sammenhængende Børne- og Ungepolitik ”Fælles Børn – Fælles Ansvar”. 

Byrådet godkendte den  27. marts 2019 en revideret beredskabsplan om vold og overgreb på børne- og ungeområdet.  Klik her for at for at se den reviderede beredskabsplan.

Tilgængelig og printvenlig udgave af Fælles Børn Fælles Ansvar

Bruger du skærmoplæser, kan du læse Fælles Børn Fælles Ansvar i dette link

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her