Erhvervsstrategi

Hillerød kommune vil være attraktiv for nuværende og kommende virksomheder. 

Med denne erhvervsstrategi præsenterer vi vores mål og de første skridt til at nå det. Strategien er et bud på, hvordan vi sammen på tværs af sektorer skaber vækst til gavn for Hillerød, Nordsjælland og hele regionen. Hvordan kan vi bidrage til at styrke væksten, have flere gode arbejdspladser, sikre bedre og fremtidssikrede uddannelser og en professionel erhvervsservice?

Strategien er en invitation til alle, der ønsker at deltage i udviklingen af Hillerød som erhvervskommune. Den bygger på en analyse af erhvervslivet i Hillerød og dets udfordringer og indeholder de generelle og overordnede målsætninger for, hvor vi ønsker at bevæge os hen.

Strategien vil blive suppleret af 3 årige handleplaner. Vi skal bevare og styrke vores mangfoldige erhvervsklima og samtidig, med udgangspunkt i vores styrkepositioner, udnytte etableringen af Nyt Hospital Nordsjælland, Campus og udviklingen af den nye bydel syd for Hillerød til tiltrækning af nye virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Her kan du læse

Erhvervsstrategien

Handlingsplanen for erhvervsstrategien 2016-18

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her