Arkitekturpolitik

I det seneste år er der arbejdet på en arkitekturpolitik for Hillerød Kommune. Efter en god proces med masser af forslag og ideer fra borgerne, høring og tilretning er Hillerød Kommunes arkitekturpolitik nu blevet vedtaget.

 

Med Hillerød Kommunes nye arkitekturpolitik sættes der fokus på, at stille de rigtige krav til det som bygges i kommunen. Det handler om både smukke detaljer og gode materialer, men det handler også om at stille krav til de byrum som findes mellem husene. Med den nye arkitekturpolitik får bygherrer og kommune et værktøj til at screene projekter og sætte fokus på kvalitet i arkitekturen helt fra den tidlige proces.

Se Hillerød Kommunes Arkitekturpolitik her

Nyt arkitekturråd

Sammen med arkitekturpolitikken har Hillerød Kommune også sammensat et nyt arkitekturråd bestående af eksterne arkitekter, som skal bidrage til at kvalificere debatten yderligere. Med arkitekturpolitikken og rådet går Hillerød Kommune en ny tid i møde med arkitektur og gode byrum i højsædet.

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her