Idékonkurrence om midlertidig aktivitet i Favrholm

Planlægningen af Hillerøds nye bydel, Favrholm, er i fuld gang, men der går et stykke tid, før de første byggerier opføres. Allerede nu vil vi gerne gøre Favrholm til et spændende sted at være, og vi afholder derfor en idékonkurrence, hvor alle interesserede kan deltage ved at indsende en idé til en midlertidig aktivitet, som kan foregå i Favrholm.

Deltag i idékonkurrencen her

Hvad kan det være for aktiviteter?

Det kan være alt fra en kortvarig begivenhed som en koncert eller et orienteringsløb til en længerevarende aktivitet som fælles nyttehaver eller en naturlegeplads. 

Alle kan søge

Alle ideer er velkomne, og vi vil rigtig gerne høre fra alle jer, der bor i Hillerød, foreninger, institutioner og ildsjæle. Kommunens afdeling By og Miljø står naturligvis til rådighed for spørgsmål.

Om konkurrencen

Formålet med idékonkurrencen er at gøre Favrholm til et område for alle. Konkurrencen giver mulighed for, at byens borgere, foreninger, institutioner og ildsjæle kan afprøve deres drømmeaktivitet i en tidsbegrænset periode.

Hillerød Kommunes Økonomiudvalg udpeger en vinder af konkurrencen, og i vurderingen vil der blive lagt vægt på, at aktiviteten tiltrækker mennesker til Favrholm, og at aktiviteten er synlig i området. Aktiviteten må også gerne forholde sig til Favrholms identitet som en grøn bydel med et aktivt og levende hverdagsliv.

Der er i 2017 afsat 50.000 kr. til midlertidige aktiviteter. Din idé skal kunne realiseres inden for den økonomiske ramme.  

Præmie

Vinderen af konkurrencen får finansieret aktivitetens udgifter og vinder derudover et gavekort til Hillerød Shopping på 5.000 kr. Vinderen skal selv lægge frivillig arbejdskraft i forberedelserne til og afholdelse af aktiviteten.

Vigtige datoer


Tirsdag den 28. februar 2017
Alle ideer skal være indsendt via formularen her på hjemmesiden.

Onsdag den 19. april 2017
Efter fristen vurderer Økonomiudvalget alle ideer og udpeger en vinder af konkurrencen. Det vil ske hurtigst muligt - tidligst på udvalgets møde den 19. april 2017.

Maj 2017 og frem
Afholdelse af den midlertidige aktivitet i Favrholm. 

Konkurrencebetingelser

Vi forbeholder os ret til at bruge alle indkomne idéer i andre sammenhænge.

Kort over de områder, der indgår i konkurrencen

Se kortet i høj opløsning her

Kort over de områder, der indgår i konkurrencen

Siden blev senest opdateret d. 30-01-17

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her