Allerød og Hillerød kommuner ønsker at have dialog med leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem efter servicelovens § 83, da begge kommuner aktuelt påtænker at udbyde denne opgave.
Kommunerne har på nuværende tidspunkt 1 privat leverandør godkendt til personlig pleje og praktisk hjælp.
På markedsdialogen vil kommunerne tilkendegive rammerne for det forestående udbud. Hensigten med markedsdialogen er også at give potentielle bydere en klar opgaveforståelse, som kan lette processen med at målrette tilbud, der kan dække kommunernes behov.
Markedsdialogen afholdes 2. november 2016 på Allerød Kommunes rådhus kl. 13-15. Program for dialogen vil blive udsendt forinden afholdelse.
Tilmelding kan ske til udbudschef Bolette Justesen, boju@alleroed.dk. Seneste frist for tilmelding er 28. oktober 2016 kl. 12

 

Hillerød Kommune har valgt leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp ved udbud for perioden frem til 1. oktober 2018. Det betyder, at Hillerød Kommune ikke godkender yderligere leverandører i denne periode.

Virksomheder, der ønsker at levere madservice til ældreområdet i Hillerød kan fortsat ansøge om godkendelse ved henvendelse til Hillerød Kommunen, Ældre og sundhed, att. Johannes Bo Nielsen jbnie@hillerod.dk.

Leverandører som tilbyder personlig pleje og praktisk hjælp

Hjemmeplejen, Bakkegade 23, 3400 Hillerød, Tlf. 7232 6200

Cura Pleje A/S, www.curapleje.dk

Selvvalgt hjælper - Hillerød Kommune ansætter og aflønner den selvvalgte hjælper

Leverandører som tilbyder madservice

MAD til hver DAG, www.madtilhverdag.dk

Det Danske Madhus A/S, www.detdanskemadhus.dk 

Leverandører som tilbyder indkøb af dagligvarer

Fra 1. oktober 2016 har Hillerød Kommune valgt nye leverandører til indkøbsordningen for hjemmeboende. De to nye leverandører er Føtex og Intervare.

To af de nuværende leverandører, Egedal Indkøbsordning og Egebjerg Købmandsgård, vil ikke længere være leverandører efter den 30. september.

Læs mere om Føtex indkøbsordning her.

Læs mere om Intervare indkøbsordning her.

Frit valg

Lovændringen om frit valg af personlig pleje og praktisk hjælp trådte i kraft den 1. januar 2013.

Den overordnede målsætning med "frit valg" er at give modtagere af hjemmehjælp valgmulighed mellem så mange kvalificerede leverandører som muligt.

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her

RSS