God Adgang - også til de kommunale bygninger

Hillerød Kommune samarbejder med foreningen ”God Adgang” for at forbedre adgangsforholdene til og i, og brugervenligheden af de kommunale ejendomme.

Hvordan foregår samarbejdet?

Tilgængelighed handler ofte om små detaljer: et trappetrin, en smal dør, eller at der er anvendt rengøringsmidler med parfume.
De bygninger, som Hillerød Kommune har valgt at få God Adgang mærket, er blevet gennemgået af en inspektør fra God Adgang.
 
Alle væsentlige oplysninger om adgangsforholdene er blevet registreret, og der er udarbejdet faktaark om tilgængeligheden bygningerne, så mennesker med funktionsnedsættelse eller handicap kan få information om adgangen til stederne. Det kan være oplysninger om parkeringspladser, om der er teleslynge i et mødelokale, om dørbredden til toilettet eller om glaspartier er markeret tydeligt.

Faktaark om de "God Adgang" mærkede bygninger i Hillerød kommune kan findes på God Adgangs hjemmeside. På den måde kan man hjemmefra orientere sig om adgangsforhold, forhindringer og hjælpeforanstaltninger.

Faktaarkene kan også læses her på Hillerød Kommunes hjemmeside. Se listen nedenfor.

På de registrerede bygninger skilter vi med det officielle God Adgang skilt, som viser hvilke typer af handicaps,  der i dag er taget højde for, hvad angår adgangsforhold og indretningen.

Følgende ejendomme er gennemgået. Læs faktaarkene online:

 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her