Erhvervsarealer i Favrholm

I den nye bydel Favrholm bliver der mulighed for at etablere virksomheder, der kræver god plads og optimal beliggenhed

  Læs mere om Favrholm her

Favrholm er Hillerøds nye bydel syd for bykernen.

Den gamle hovedgård, der har ligget omtrent der, hvor Novo Nordisk på den gamle gård fra midten af 1800-tallet har indrettet sit ”Campus Favrholm”, har givet navn til den nye store bydel.

Bydelen er beliggende på begge sider af Overdrevsvejen (rute 6, Køge-Roskilde-Hillerød-Helsingør) meget tæt på Hillerødmotorvejen. Bydelen vil, på S-togs- og Lokalbanelinjen, få sin egen station, Favrholm Station.

I oktober 2019 begyndte opførelsen af Nyt Hospital Nordsjælland. Hospitalet kommer til at ligge nær ved den nye station.

Omkring stationen vil der herud over blive planlagt for en tæt bystruktur med mulighed for større kontorer og servicevirksomheder, i alt op til 100.000 m2 samt for etageboliger. Den kollektive trafikbetjening vil være i top i forhold til arbejdspladser og bosætning i særlig grad i denne del af Favrholm.

I den ydre del af Favrholm, vil der blive planlagt for erhverv med et etageareal på op til 180.000 m2. Virksomheder inden for lifescience, medico, IT eller lignende virksomheder, med behov for god plads og optimal beliggenhed og synlighed i forhold til det overordnede vejnet.

 

undefined

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her