Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland

Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland er et netværk af aktører, der arbejder sammen om at alle unge bliver så dygtige som muligt, og du kan her se mere om Hillerød Kommune som uddannelsescentrum i Nordsjælland.

undefined

 

Uddannelsesmøde 2018

Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland inviterer hermed til Uddannelsesmøde den 20. april 2018

Temaet er ”Alle skal med” og har fokus på to spor:

1. Erhvervspraktikken i folkeskolen og hvordan vi kan gøre den endnu bedre endnu bedre i samarbejde mellem virksomheder og skoler
2. Den kommende Forberedende Grunduddannelse og hvordan vi som kommuner, socialfaglige enheder, de unge selv, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner samarbejder med hinanden om den kommende Forberedende Grunduddannelse.

Vi byder på en række spændende oplæg. Bl.a. præsenterer vi resultatet af en analyse af erhvervspraktikken i 6 nordsjællandske kommuner. Klaus G. Henriksen fra SPUK fortæller om de unge og deres budskaber. Christine Antorini (MF) fortæller om de politiske forventninger til FGU. I paneldebatten drøfter Christine Antorini, forsker Noemi Katznelson, ungeekspert Klaus Henriksen og Adam Martin, initiativtager til virksomhedsnetværket VUVA, udfordringer og løsninger til både erhvervspraktik og FGU. Du har desuden mulighed for at stille skarpe spørgsmål til panelet. Endelig har vi inviteret en række unge med, som deler ud af deres erfaringer og gode råd i workshoppen.

Se hele programmet i vedhæftede pdf.

Dato: 20. april 2018 kl. 9-14
Sted: Helsingør Gymnasium, Festsalen

Tilmelding kun via: https://hillerod.nemtilmeld.dk/267/
Tilmeldingsfrist: Senest 23. marts 2018
Der er begrænset antal pladser, så tilmelding foregår efter først til mølle.

Uddannelsesmødet er gratis og åbent for alle interesserede fra virksomheder, UU, kommuner, skoler, uddannelsesinstitutioner, erhvervsforeninger og interesseorganisationer.

Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland

Alle unge har krav på et liv med uddannelse og job. I Hillerød og Nordsjælland prioriterer vi uddannelse højt og vi arbejder for, at alle unge får en uddannelse.

Væsentligt for denne indsats er Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland. Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland er et netværk, der skal bidrage til, at unge får de bedst mulige betingelser for at få en uddannelse. Netværket består af aktører fra erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, kommuner, UU og regionen. Forummet arbejder gennem en bredt sammensat styregruppe og en årlig konference UDDANNELSESMØDET. Formålet med netværket er at skabe kendskab til hinanden på tværs af aktører og tage initiativ til nye tværgående indsatser. Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland arbejder blandt andet sammen med Den Regionale Ungeenhed og Symbiose Hillerød.

Medlemmer af styregruppen for Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland

Vil du vide mere om Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland er du velkommen til at kontakte Sabrina Spangsdorf på tlf: 7232 5215 mail: sasp@hillerod.dk 

Hillerød Skaber Innovation

C4 Videncenter administrerer at ambitiøst projekt, hvor Handelsskolen Knord og UU Center Midt Nordsjælland tilbyder et spændende forløb for 7. og 8. klasser i grundskolen, primært i Hillerød Kommune.

Projektet giver mulighed for at arbejde struktureret med kreativitet og innovation i undervisningen.

Forløbet kobler faglighed med den obligatoriske Uddannelses-, Erhvervs- og Arbejdsmarkeds (UEA) undervisning gennem samarbejde mellem grundskoler, virksomheder og ungdomsuddannelser.

Partnerskab mellem Virksomheder og Skoler

Målet for uddannelsen at give alle folkeskoler muligheden for et samarbejde mellem private og offentlige virksomheder,
At samarbejdet vil blive understøttet professionelt gennem aftaler, kontrakter, kontaktpersoner osv.
Kontrakerne indgås individuelt mellem institutionerne, og målgruppen er sat på udskolingsklasserne, omkring 7.- 10. klasse.

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her

RSS