Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland

Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland er et netværk af aktører, der arbejder sammen om at alle unge bliver så dygtige som muligt, og du kan her se mere om Hillerød Kommune som uddannelsescentrum i Nordsjælland.

undefined

 

Uddannelsesmøde 2021

Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland inviterer til Uddannelsesmødet den 13. april 2021.

Med titlen #stranger things – sammen om sundhed og trivsel sætter vi fokus på unges sundhed og trivsel i form af:
1. Hvad det vil sige at være ung og hvad de unge selv tænker om sundhed og trivsel; fortalt af de unge selv
2. Konkrete eksempler fra uddannelsesinstitutionerne - hvad de gør og hvordan det virker
3. Seneste nye viden om unge bl.a. fra Ungeprofilen 2014 – hvor er de i dag og hvordan står det til med KRAM faktorerne?
4. Bruger vi trivselsundersøgelser rigtigt og hvorfor er social kapital så vigtig?

Med Uddannelsesmødet 2021 har vi valgt at rette fokus mod den store gruppe af unge i udskolingen, på ungdomsuddannelserne og på de videregående uddannelser. De unge, som nok klarer sig i uddannelsessystemet, men som samtidig giver udtryk for, at de ikke trives af forskellige årsager. Hvad ved vi om dem? Og hvordan kan vi skabe gode rammer for at sikre trivsel og sundhed for dem?

Se hele programmet i vedhæftede pdf.

Dato: 13. april 2021 kl. 9-12:30 live streaming via dette link: https://hillerod.kommune-tv.dk/watch/5075
Du skal stadig tilmelde dig Uddannelsesmødet via dette link: https://hillerod.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=78605 

Dagen før modtager alle tilmeldte et link til livestream samt et link til chatfunktion, hvor du kan stille spørgsmål til ungepanelet og oplægsholderne i løbet af mødet. Vi holder pause ca midtvejs, hvor du kan strække ben og hente forsyninger.

Uddannelsesmødet er gratis og åbent for alle interesserede fra virksomheder, kommuner, UU, skoler, uddannelsesinstitutioner, erhvervsforeninger og interesseorganisationer.

Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland

Alle unge har krav på et liv med uddannelse og job. I Hillerød og Nordsjælland prioriterer vi uddannelse højt og vi arbejder for, at alle unge får en uddannelse.

Væsentligt for denne indsats er Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland. Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland er et netværk, der skal bidrage til, at unge får de bedst mulige betingelser for at få en uddannelse. Netværket består af aktører fra erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, kommuner, UU og regionen. Forummet arbejder gennem en bredt sammensat styregruppe og en årlig konference UDDANNELSESMØDET. Formålet med netværket er at skabe kendskab til hinanden på tværs af aktører og tage initiativ til nye tværgående indsatser. Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland arbejder blandt andet sammen med Den Regionale Ungeenhed og Symbiose Hillerød.

Medlemmer af styregruppen for Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland

Vil du vide mere om Strategisk Uddannelsesforum Nordsjælland er du velkommen til at kontakte Sabrina Spangsdorf på tlf: 7232 5215 eller  Skriv til Kultur og Udvikling

Hillerød Skaber Innovation

C4 Videncenter administrerer at ambitiøst projekt, hvor Handelsskolen Knord og UU Center Midt Nordsjælland tilbyder et spændende forløb for 7. og 8. klasser i grundskolen, primært i Hillerød Kommune.

Projektet giver mulighed for at arbejde struktureret med kreativitet og innovation i undervisningen.

Forløbet kobler faglighed med den obligatoriske Uddannelses-, Erhvervs- og Arbejdsmarkeds (UEA) undervisning gennem samarbejde mellem grundskoler, virksomheder og ungdomsuddannelser.

Partnerskab mellem Virksomheder og Skoler

Målet for uddannelsen at give alle folkeskoler muligheden for et samarbejde mellem private og offentlige virksomheder,
At samarbejdet vil blive understøttet professionelt gennem aftaler, kontrakter, kontaktpersoner osv.
Kontrakerne indgås individuelt mellem institutionerne, og målgruppen er sat på udskolingsklasserne, omkring 7.- 10. klasse.

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her