Hillerød Kommune tilbyder i samarbejde med Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden gratis vejledning og sparring til iværksættere, samt virksomheder der ønsker at udvikle sig

Vil du starte virksomhed?

Hillerød Kommune tilbyder i samarbejde med Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden gratis vejledning og sparring til iværksættere.


Brug www.virksomhedsguiden.dk og tag på Iværksætterintro for at få inspiration, værktøjer og overblik. Her får du f.eks. beskrivelse af virksomhedsformer, momspligt, forretningsplaner – og en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske at tænke på.


Når du går i gang, så ring til os på tlf.  30 10 81 15 eller skriv på Ivaerksaetter@ehhs.dk og få en aftale med en forretningsudvikler. Vi er et team på fem, som har speciale i de særlige udfordringer, der er forbundet med etablering: Det kan f.eks. være product/market fit, salgsstrategier, forretningsmodellering, tidlig finansiering eller ganske enkelt overblik og strategisk udvikling.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Siden blev senest opdateret d. 26-05-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her