KVIK erhverv

Som erhvervsdrivende kan man have mange berøringsflader med det offentlige, og i mange situationer kan der opstå forskellige spørgsmål. Og det kan være svært at finde den rette vej ind i kommunen.

Dette hjælper vi gerne med. Gennem Kvik Erhverv kan du som virksomhed henvende dig med  spørgsmål om alt fra køb af grunde, byggesager  til leje af stadepladser.

Hvis du i forvejen har en kontakt og ved, hvor du skal henvende dig i kommunen for at få svar på netop dit spørgsmål, skal du naturligvis gøre det, der er nemmest for dig.

Hvad kan du få hjælp til? 

Byggesager og bygningsreglementet

Hvornår skal der ansøges om byggetilladelse, hvordan kan ens byggesag betragtes  som en KVIK byggesagsbehandling? Eller hvilke krav er der til at opføre et konkret byggeri?

Spørgsmålene kan være mange, hvis man ønsker at  udvide sin virksomhed.  Ved at benytte Kvik Erhverv får du hurtig respons og en indledende drøftelse af din sag. 

Du bliver henvist til den rette medarbejder med det samme, og du kan altid henvende dig til Kvik Erhverv og få status på din sag.

Du kan læse mere om Hillerød Kommunes byggesagsbehandling her: 

Byggesagsbehandling 

Privat byggemodning

Spørgsmål til lokalplaner og kommuneplan

Der kan være mange spørgsmål, når man skal beslutte sig for, hvor man vil etablere sin virksomhed. For hvilke planer har Hillerød Kommune for kommunens  udvikling, og hvad er Hillerød Kommunens planer for et bestemt område?

Hvert 4. år laves en ny kommuneplan, som er den overordnede plan for, hvordan kommunen skal udvikle sig.  Lokalplanerne laves løbende og er detaljerede planer for et bestemt område.

Hvis du har spørgsmål om kommuneplanen eller en konkret lokalplan, kan du kontakte Kvik Erhverv, som henviser dig til den relevante sagsbehandler.

Se mere om kommuneplanen og lokalplanerne her: 

Kommuneplan

Lokalplaner

Salg af grunde og ejendomme

Hvert år udbyder og sælger Hillerød Kommune grunde og ejendomme. Hvis du har interesse i at investere i Hillerød, kan du med fordel kontakte Kvik Erhverv, som kan vejlede dig og henvise dig til den relevante medarbejder.

Du kan læse mere om, hvilke grunde og ejendomme vi har til salg på siden "Grunde til salg" 

Miljø og Natur

Der kan være mange regler og forskrifter som man skal tage hensyn til som virksomhed. Hvordan er lovgivningen omkring §3 vandhuller, og skal min virksomhed have en miljøgodkendelse eller skal jeg anmelde aktiviteten til  miljømyndigheden ?

Gennem Kvik Erhverv får du en hurtig respons  og en indledende drøftelse af din sag inden for 3 arbejdsdage.

 

Tilladelser til brug af offentlig vej og arealer

Hvis du ønsker at låne kommunens veje og pladser,  skal du søge om tilladelse. Det kan fx være, når du opstiller en container, et stillads eller hvis du ønsker at  etablere en ny overkørsel.

Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker en stadeplads på Torvet eller ønsker at afholde et salgsevent. 

Hvis du er i tvivl om, hvornår du skal ansøge om tilladelse, kan du med fordel kontakte Kvik Erhverv. 

Du kan læse mere om tilladelser på siden "Tilladelser på offentlige vejarealer og gravetilladelser"

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her

RSS