Nexus Borger - adgang til sundhedsdata

Nexus Borger giver dig adgang til dine sundhedsoplysninger i Hillerød Kommune.

Som borger, pårørende eller forælder har du mulighed for at følge med i de oplysninger, der dokumenteres i din eller din pårørendes eller barns journal i Hillerød Kommune. Det gælder, hvis du er tilknyttet Hillerød Kommune inden for følgende områder:

• Træning og genoptræning
  • Praktisk og personlig hjælp
  • Sygepleje
  • Forebyggende hjemmebesøg
  • Dagcenter
  • Hjælpemidler

Log på Nexus Borger her

Hvad kan du bruge Nexus Borger til?

Besked til kommunen

I Nexus Borger kan du kommunikere elektronisk med de dele af Hillerød Kommune, du er tilknyttet, fx Hjemmeplejen eller dagcentret.

Udfyld skemaer

Hvis der er skemaer, du skal udfylde i forbindelse med det tilbud, du bruger i Hillerød Kommune, kan du udfylde skemaet i Nexus Borger. Når Hillerød Kommune har lagt et skema til udfyldelse, vil du kunne se det ved at logge på systemet.

Kalender

Med din adgang til Nexus Borger har du mulighed for at se en kalender med de planlagte besøg fra fx Hjemmeplejen, eller de aftaler, du har, fx om træning. Det vil kun være dagen for aftalen eller besøget, du kan se - ikke det nøjagtige tidspunkt.

Du kan også aflyse eller afmelde besøg og aftaler, så længe du gør det to dage inden det er planlagt til.

Stamdata

Du kan rette eller tilføje informationer om dig selv i systemet, bl.a telefonnumre, oplysninger om pårørende og samtykke til at modtage påmindelser på sms.

Hvordan logger du på?

Det anbefales at bruge Google Chrome, når du logger på Nexus Borger.

Hvis du er pårørende eller forælder, skal du først have en digital fuldmagt. Hvis du ikke har en fuldmagt, men ønsker at søge om det, kan du gøre det via Digitaliseringsstyrelsens selvbetjening.

For at få adgang til Nexus Borger som forælder, skal du have forældremyndigheden, og dit barn skal være under 18 år.

Hvis du logger dig på som forælder eller pårørende, kan du handle på vegne af dine børn eller pårørende.

Læs om fuldmagt på Digitaliseringens hjemmeside og søg om fuldmagt her

Log på Nexus Borger her

Tilgængelighedserklæring