HILVIK - Hillerød Kommunes interne vikarbureau

1. april 2020 begyndte Hillerød Kommune at bruge sit eget interne vikarbureau. Her kan du sende en ansøgning om at blive vikar og finde information om vilkårene.

Som vikar får du et spændende og udviklende job i Hjemmepleje, på et plejehjem eller i Rehabiliteringsafdelingen i Hillerød Kommune. Du får en stor grad af frihed og bliver samtidigt del af en arbejdsplads med kolleger og ledere, som du kender.

Som vikar i HILVIK er du også med til at forbedre kvaliteten ved at give mere stabilitet og bedre arbejdsmiljø i afdelingerne. Vikarer træder tid, når de fastansatte fx er syge, er på efteruddannelse eller barsel. Det kan også være i korte perioder i vakante stillinger.

Bliv vikar i HILVIK

Hvad får du ud at at blive vikar i HILVIK?

• Et spændende og udviklende job i Hjemmepleje, på et plejehjem eller på Rehabiliteringsafdelingen i Hillerød Kommune.
  • Du får en stor grad af frihed samtidig med, at du er en del af en arbejdsplads med kolleger og ledere, som du kender.
  • Du får mulighed for at afprøve forskellige afdelinger, områder og specialer.
  • Det kan være en vej ind til et fast job i Hillerød Kommune.

Vores forventninger til dig

• At du har en sundhedsfaglig baggrund som social- og sundhedshjælper eller -assistent
  • At du er fleksibel og har situationsfornemmelse
  • At du tager ansvar for opgaven og repræsenterer HILVIK
  • At du samarbejder med dine kollegaer på afdelingerne og i vikarkorpset

Send en ansøgning

Hvis du er interesseret i at blive vikar, skal du sende en ansøgning.

Find ansøgningsskema til stilling som vikar her.

Personalehåndbog for vikarer

I personalehåndbogen for vikarer kan du læse om vilkårene som ansat i HILVIK.

Hent personalehåndbogen for vikarer her

Kontakt HILVIK

Telefonnummer: 7232 2929

Telefonen er åben alle hverdage kl. 6.30-15.00. I weekend og helligdage kan du kontakte enhederne direkte, hvis du har behov for det.

Du er altid velkommen til at sende en mail til Vikarbureauet.

Mail: hilvik@hillerod.dk (kun for ikke personfølsomme oplysninger)

HILVIK kommer til at have til hus i Hillerød Kommunes Sundhedscenter

Milnersvej 37 D, 3400 Hillerød

Medarbejdere i HILVIK

Administrativ planlægger

Mette Radza Jensen

Mail: jemet@hillerod.dk, telefon: 7232 2929

Leder Carsten Theis

Mail: carga@hillerod.dk, telefon: 7232 2900

NB: Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme data, må du ikke benytte de ovenstående mailadresser, men skal skrive via digital post. Skriv via digital post her.

Om HILVIK i pressen

Her finder du links til omtale af HILVIK i pressen.

Find "Hillerød Kommunes vikarbureau åbner dørene" - nyhed på Hillerød Kommunes hjemmeside 25. februar 2020

Find artikel "Kommune vil lave eget vikarbureau" i Frederiksborg Amtsavis 16. september 2019

Find artikel "Hillerød får eget vikarkorps" i Frederiksborg Amtsavis 15. oktober 2019