Kvalitetsstandarder for Hillerød Kommunes tilbud til borgere med særlige behov

Der er i Hillerød Kommune udarbejdet kvalitetsstandarder for en række ydelser på områderne for voksne med handicap, sindslidende og udsatte.

Formålet med Hillerød Kommunes kvalitetsstandarder er at beskrive de enkelte ydelsers indhold, hvem der kan få ydelsen, hvad man får med ydelsen, og hvordan man får ydelsen. Det er altså bl.a. her, at du som borger kan læse, hvilken type hjælp du eller en af dine nærmeste kan få, og hvad du kan forvente, når du er blevet visiteret til støtte af forskellig karakter. Kvalitetsstandarderne er vedtaget af byrådet og er dermed kommunens politisk fastsatte serviceniveau.

Alle kvalitetsstandarder på området for voksne med særlige behov er samlet i et katalog, som kan ses i linket herunder. Kvalitetsstandarderne er godkendt af byrådet den 25. november 2020.

 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her