Stutmesterparken

Hillerød Kommune har anvisningsret til fire boliger beliggende centralt i Hillerød.

Om boligerne

Opgangsfællesskabet består af fire 1-værelses lejligheder på ca. 50m² samt én 2-værelses fælleslejlighed på ca. 90m², som bruges som et fælleslokale af beboerne. De 1-værelseslejligheder har bad/toilet samt et tekøkken. Lejlighederne er ikke handicapvenlige. Lejlighederne er beliggende på 2.sal, og der er elevator i ejendommen. Opgangsfællesskabet ligger centralt i Hillerød tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Hver beboer har en individuel lejekontrakt og betaler husleje til PenSam. Beboerne i opgangsfællesskabet modtager pædagogisk støtte efter § 85, men der er ikke fast personale. Personaletimerne bruges til at støtte og vejlede beboeren i de opgaver og problematikker, den enkelte har. For hver beboer beregnes en individuel støtte, som skal varetage den enkeltes behov for at få gjort de praktiske ting der følger med, at bo i egen bolig som f.eks. rengøring, oprydning og vask, kommunikation med myndigheder, psykiske og sociale problemstillinger, hygiejne, sundhed, ledsagelse mm.

Der er ud over den individuelle tid, brug for ca. 2 timers fællestid om ugen pr. borger, hvilket betyder, at der er personale enten lørdag eller søndag samt evt. fællespisning én gang om ugen. Fællestiden i opgangsfællesskabet skal styrke indsatsen overfor den enkelte og fællesskabet, samt skabe ramme for tryghed, sikkerhed, omsorg og støtte til socialt samvær. Behovet for fællestid kan ændres og afhænger af, hvilke beboere der er i opgangsfællesskabet.

Målgruppe

Boligerne er for voksne med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser eller særlige sociale problemer. Det kan være borgere med eksempelvis medfødte diffuse hjerneskader,  dobbeltdiagnoser eller ADHD.

Hvordan får jeg en bolig?

Hvis du er interesseret i en bolig i opgangsfællesskabet, kan du kontakte Socialfaglig Enhed i Borger- og Socialservice.

 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her