Sophienborg Allé

Hillerød Kommune har anvisningsret til fire 2-værelses lejligheder beliggende på Sophienborg Allé i Hillerød Vest.

Om boligerne

Opgangsfællesskabet består af fire 2-værelses lejligheder på 68m², herudover er der fællesrum og fælleskøkken. Fællesrummene er beliggende som et tredje rum i to af lejlighederne. Lejlighederne er beliggende på 3.sal. Der er elevator, og lejlighederne er handicapvenlige.

Opgangsfællesskabet er beliggende i Hillerød Vest tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Hver beboer har en individuel lejekontrakt og betaler husleje til Boligselskabet Nordsjælland.

Beboerne i opgangsfællesskabet modtager typisk støtte efter Servicelovens § 85, men der er ikke fast personale. Personaletimerne bruges til at støtte og vejlede beboeren i de opgaver og problematikker, den enkelte har eller som opstår i opgangsfællesskabet.

For hver beboer beregnes en individuel støtte, som skal varetage den enkeltes behov for at få gjort de praktiske ting, der følger med at bo i egen bolig som f.eks. rengøring, oprydning og vask, kommunikation med myndigheder, psykiske og sociale problemstillinger, hygiejne, sundhed, ledsagelse mm.

Målgruppe

Boligerne er for voksne med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser eller særlige sociale problemer. Det kan være borgere med eksempelvis medfødte diffuse hjerneskader, syndromer, dobbeltdiagnoser eller ADHD.

Hvordan får jeg en bolig?

Hvis du er interesseret i en bolig i opgangsfællesskabet, skal du kontakte Socialfaglig Enhed i Hillerød Kommune. Herefter vil det blive vurderet, om betingelserne for at få en bolig er tilstede.

 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her