Forslag til vandløbsregulativ for Uvelse Å og Rørbro i forhøring

Hillerød Kommune har udarbejdet forslag til nyt vandløbsregulativ for Uvelse Å og Rørbro. Regulativet skal erstatte det gældende regulativ for kommunevandløb Uvelse Å og Rørbro.

Forslag til Regulativ for Uvelse Å og Rørbro

Redegørelse - Bilag 2 til regulativ for Uvelse Å og Rørbro

Forslaget er i forhøring hos alle bredejere og eventuelle bemærkninger skal sendes til Hillerød Kommune på mail: majb@hillerod.dk senest den 28. juni 2017.

I redegørelsen er alle ændringer beskrevet.

De primære ændringer i regulativet er sænkning af bundkoten på en strækning af både Uvelse Å og Rørbro, for at fritlægge allerede eksisterende rørudløb. Der er desuden lavet enkelte småjusteringer af fx perioden for vandløbssyn og oplandsgrænser, så regulativet bedre afspejler de faktiske forhold. Ligeledes er regulativet tilpasset til nyt kotesystem.
Ændringer i regulativet vurderes ikke at have nogen væsentlige afstrømningsmæssige konsekvenser.

Forslaget vil evt. blive tilrettet på baggrund af modtaget bemærkninger eller indsigelser, og vil efterfølgende blive fremlagt i offentlig høring i 8 uger. Det endelige regulativ forventes vedtaget i slutningen af 2017 og vil træde i kraft i starten af 2018.

Hvis der er spørgsmål kan undertegnede kontaktes på telefon 72322227 eller mail majb@hillerod.dk.

Siden blev senest opdateret d. 15-06-17