Musikprisen

Musikprisen tildeles en gang årligt til en eller flere musikudøver(e) under 30 år, der gennem en længere periode har gjort sig bemærket til gavn for musiklivet i Hillerød Kommune

Musikprisen er stiftet af Kultur- og Fritidsudvalget i 2003.

Prisen uddeles ved Hillerød Musikskoles årlige forårskoncert af borgmesteren eller formanden for Kultur- og Fritidsudvalget.

Retningslinjer for tildeling af Musikprisen

1. Hillerød Kommunes Musikpris er stiftet af Fritids- og Kulturudvalget i 2003.

2. Musikprisen tildeles én gang årligt til en eller flere musikudøver(e) under 30 år, der gennem en længere periode har gjort sig særligt bemærket til gavn for Musiklivet i Hillerød Kommune.

3. Et udvalg bestående af kulturskribenten på Frederiksborg Amts Avis, formanden for Hillerød Musikskoles bestyrelse, Hillerød Kommunes kulturkonsulent og formanden for musikskolens elevråd indstiller en prismodtager til Kultur- og Fritidsudvalgets godkendelse. Indstillingen skal være Kultur- og Fritidsudvalget i hænde senest den 1. marts. Kultur- og Fritidsudvalget har mulighed for selv at komme med indstilling til årets Musikpris. Det sikres, at Musikprisen annonceres via de relevante (lokale/sociale) medier, så information kommer ud til så bred en kreds som muligt.

4. Musikprisen består af en erindringsgave samt et kontantbeløb, hvis størrelse hvert år fastsættes af Kultur- og Fritidsudvalget.

5. Musikprisen uddeles ved Hillerød Musikskoles årlige forårskoncert af borgmesteren eller formanden for Kultur- og Fritidsudvalget.

6. Musikprisen kan ikke uddeles til personer, der direkte eller indirekte varetager administration af prisen i Hillerød Kommune.

7. Fortolkningen af nærværende retningslinjer tilkommer alene Kultur- og Fritidsudvalget.

Godkendt af Kultur- og Fritidsudvalget den 8. november 2016

Siden blev senest opdateret d. 17-04-18

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS