FrivilligSocialprisen 2017

Hvem skal have FrifrivilligSocialprisen? For 6. år i træk skal det frivillige sociale arbejde hyldes med en pris. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have den.

FrivilligSocialprisen (tidligere Frivilligprisen) er stiftet af Kultur- og Fritidsudvalget og blev uddelt første gang i 2012, hvor prisen gik til Kirsten Dalgaard for hendes store arbejde med Hillerød Motionsvenner og Styrk din krop. Siden har Bent Kaufmann fra Røde Kors, Ejner Nielsen fra Grønnegadecenteret, de frivillige i Klub Vest og Ole Hagman fra Sind været de velfortjente vindere af prisen.

Vi håber du vil være med til at bestemme hvem der har fortjent prisen i år!

FrivilligSocialprisen uddeles på Frivillig Fredag den 30. september og skal medvirke til at sætte fokus på frivilligområdet og det frivillige sociale arbejde. Det kan både være enkeltpersoner eller foreninger, der modtager prisen, som består af en gave og et kontant beløb.

Formålet med prisen er at påskønne og vise anerkendelse af den frivillige sociale indsats i kommunen. Samtidig skal prisen synliggøre og skabe opmærksomhed omkring det frivillige arbejde og fremme det frivillige sociale engagement.

”Vi har rigtig mange mennesker i Hillerød Kommune, der bruger mange timer på frivilligt arbejde. De frivillige gør en positiv forskel, skaber stor værdi og er med til at gøre vores kommune til et godt sted at bo for alle. Vi vil gerne vise at vi påskønner og sætter pris på den indsats” siger formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Peder Bisgaard”.

Fristen for indstilling til FrivilligSocialprisen er mandag den 10. august 2017 kl. 12.

Find retningslinjer og indstillingsskema til FrivilligSocialprisen under vejledning.

Yderligere oplysninger
Peder Bisgaard, tlf. 48 26 96 43

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her

RSS