Tilskud til foreninger og aftenskoler

Foreninger og aftenskoler har mulighed for at søge kommunal støtte til deres aktiviteter. Se vejledninger og ansøgningsskemaer på foreningsportalen Interbook.

Tilskud til lokaler

Der ydes tilskud til driftsudgifter til lokaler, haller og lejrpladser, der ejes eller lejes af foreninger til brug for aktiviteter for børn og unge under 25 år, når kommunen ikke kan stille egnede lokaler til rådighed.

Retningslinjer for driftstilskud til lokaler
Bilag 1 - Definition af ordinær vedligeholdelse
Bilag 2 - Budgetskema
Bilag 3 - Regnskabsskema

Tilskud til voksenundervisning

Der ydes tilskud til aftenskolernes leder- og lærerløn. Aftenskoleundervisning finder som udgangspunkt sted i de kommunale klasse- og faglokaler og gymnastiksale. Aftenskolerne kan søge om tilskud til leje af private lokaler, hvis kommunen ikke kan stille kommunale lokaler til rådighed for undervisningen.

Retningslinjer for folkeoplysende voksenundervisning 2016
Bilag 1 - Vejledning til aftenskoler om handicapundervisning
Bilag 2 - Vejledning til deltagere om handicapundervisning
Bilag 3 - Handicaperklæring

Tilskud til træner- og lederuddannelse

Folkeoplysningsudvalget har gennem flere år afsat midler til træner- og lederuddannelse i foreninger under HSI (Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger) og BUS (Børne- og Ungdomsorganisationernes Samråd).

HSI og BUS administrerer hver deres pulje for Folkeoplysningsudvalget, som de enkelte foreninger kan søge om tilskud fra til såvel træner- som lederuddannelse.

Kontakt HSI, hvis du repræsenterer en idrætsforening på foreningens hjemmeside Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger.

Kontakt BUS, hvis du repræsenterer en Spejdergruppe eller FDF-kreds. Dette kan ske til formanden for BUS Ole Steen Lintrup ole@lintrup.eu -https://sites.google.com/site/bushillerod/

Tilskud til aktiviteter for børn og unge under 25 år

Der ydes tilskud til aktiviteter for børn og unge under 25 år og handicappede uanset alder. Tilskuddet ydes som et årligt tilskud pr. deltager i aktiviteten.

Retningslinjer for aktivitetstilskud
Vejledning til ansøgning om aktivitetstilskud
Eksempel på regnskabsopstilling

Puljer