Børneattester

Folkeoplysende foreninger, der modtager tilskud eller låner lokaler, har pligt til at afgive erklæring om indhentelse af børneattester. Erklæringen er en betingelse for, at kommunen kan yde tilskud eller anvise lokaler.

Bemærk at Hillerød Kommune kun skal modtage erklæringen om, at foreningen overholder loven om børneattester. Selve børneattesterne skal aldrig sendes til kommunen, men er udelukkende til foreningens eget brug.

Erklæringen skal afgives én gang årligt til den kommune, som foreningen hører under. Det er foreningens tegningsberettigede efter vedtægterne, der afgiver erklæringen på foreningens vegne.

Pligten til at afgive erklæring gælder også, selv om foreningen på tidspunktet for erklæringens afgivelse ikke ansætter eller beskæftiger personer, der som led i udførelsen af deres opgaver har direkte kontakt med børn under 15 år. Det betyder, at alle foreninger der modtager tilskud eller låner lokaler i Hillerød Kommune skal afgive en erklæring overfor kommunen. Afgivelse af erklæringen påfører således ikke foreningen at indhente børneattester, når foreningen ikke ansætter eller beskæftiger personer med direkte kontakt med børn under 15 år.

Erklæringen kan sendes på følgende måder

  • Digitalt via selvbetjeningslinket der guider dig til borger.dk. Vælg kommune og klik på videre.
  • E-mail - hent blanketten som pdf-fil i boksen yderligere information, udfyld og send til borneattest@hillerod.dk 
  • Almindelig post - hent blanketten som pdf-fil i boksen yderligere information, udfyld og send til Hillerød Kommune, Kultur, Idræt og Folkeoplysning, Trollesmindeallé 27, 3400 Hillerød.

 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her

RSS