Mountainbike

Mountainbikespor i St. Dyrehave

I St. Dyrehave er der et mountainbikespor på 23 km. Mountainbikesporet består hovedsagligt af singletrack, så grus- og asfaltvej er holdt på et absolut minimum. Markeringen består af blå prikker på stammerne og blå markeringsstrimler i træerne. Derudover er der anlagt to intervalruter, som støder op til det blå MTB spor. 

Ideen med intervalruterne er at skabe de rette betingelser for at holde en konstant puls, samtidig med at underlaget ikke er for teknisk. Start og slut er markeret med en rød piktogrampæl. Placering af intervalruterne er vist på oversigtskortet med blå markering. 

Det blå MTB spor er meget afvekslende og byder både på lange udmarvende opkørsler, sjove nedkørsler, tætte passager, fart og flow.

MTB-rutens udgangspunkt er fra P-pladsen på Københavnsvej ved Treled. Her er opstillet en hytte med cykelparkering. MTB-ruten kan også nås fra Overdrevsvej ved Fangfolden.

Læs mere på Ud i naturen

Siden blev senest opdateret d. 11-03-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her