Kulturpuljen

Hillerød Kommune har årligt afsat 150.000 kr. til en kulturpulje for at støtte små og store kulturarrangementer og –aktiviteter i Hillerød Kommune

Puljen kan søges løbende af foreninger, institutioner, organisationer, kunst- og kulturproducenter, virksomheder, grupper, og enkeltpersoner.

Hvis du ønsker at ansøge om midler fra puljen skal du benytte ansøgningsskemaet, som du finder HER samt budgetskabelonen HER 

Når du har udfyldt og gemt din ansøgning samt budget indsender du den ved at klikke HER 

I forbindelse med din ansøgning behandler vi dine personoplysninger og ansøgningerne vil blive fremlagt på et åbent dagsordenspunkt i Kultur og Fritidsudvalget.

Kontakt Udviklingskonsulent Julie Fischer-Nielsen på jufi@hillerod.dk ved spørgsmål.

Bemærk - mulighed for at søge til økonomiske tab relateret til Covid-19

I 2021 kan Kulturpuljen også anvendes til ansøgninger inden for kultur- og fritidsområdet, der omhandler økonomiske tab relateret til Covid-19.

Ansøgningsfristen for ansøgninger omhandlende økonomiske tab relateret til Covid-19  er 1. februar, 1. august og 1. november. Der skal også søges via dette link – dog er det ikke nødvendigt at anvende ansøgningsskemaet. I stedet vedlægges en ansøgning, der skal beskrive, hvilket beløb der ansøges om, baggrunden for ansøgningen samt en redegørelse for om hvorvidt der er muligt at søge støtte i andre puljer. Eksempelvis de statslige. 

Ansøgninger vedr. alternative arrangementer og events, der kan afvikles i overensstemmelse med retningslinjerne for håndteringen af smitte vedr. Covid-19, er også velkomne.

Find overblik over hjælpepakker og puljer til foreninger og kulturinstitutioner under COVID-19 her.

 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her