Kulturstrategi - Sammen om kulturen - i høring

Kultur og Fritidsudvalget har den 5. maj 2021 godkendt at sende forslag til Kulturstrategi – ”Sammen om Kulturen” i høring.

Kultur og Fritidsudvalget har udarbejdet et udkast til en ny kulturstrategi ”Sammen om kulturen”.

Udvalget har i den forbindelse været i dialog med frivillige ildsjæle, foreninger, private og kommunale kulturinstitutioner, eksperter og forskere samt de øvrige politiske udvalg i Hillerød Kommune for at undersøge kulturens muligheder, værdi og betydning samt potentialerne i at samarbejde på tværs.

Strategien bygger på al den viden, der er indsamlet og ud af det indsamlede materiale, er der løftet 5 sigtepunkter for kulturlivet i Hillerød Kommune.

I tillæg til strategien er der udarbejdet et inspirationskatalog, der uddyber de 5 sigtepunkter med viden og inspiration til mulige handlinger. Inspirationskataloget henvender sig, som strategien, både til politikere, borger og kulturmagere og er tænkt som et dynamisk digitalt dokument, der løbende udvikles.

Høringssvar og ændringsforslag
Hvis du ønsker at komme med høringssvar eller foreslå ændringer til strategien, skal du sende en mail til kulturogudvikling@hillerod.dk - husk at skrive dit fulde navn og adresse i mailen.
Høringssvar eller ændringsforslag skal være modtaget senest den 30. juni 2021.

Vi gør opmærksom på, at alle høringssvar og ændringsforslag bliver offentliggjort i forbindelse med byrådets behandling af strategien.

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her