Læringscenter for Fysisk Træning

Læringscentret er et unikt samlingssted, der tilbyder aktivitets- og oplevelsesmuligheder inden for idræt, leg og bevægelse.

Læringscentret kan benyttes til fysisk grundtræning af såvel foreninger, børnehaver, skoler, SFO´er, ungdomsuddannelserne, elite- og talentudøvere samt de selvorganiserede.

Læringscenter for Fysisk Træning er etableret af Hillerød Kommune i tæt samarbejde med FrederiksborgCentret/Royal Stage, og du finder centret på 1. sal i FrederiksborgCentret/Royal Stage overfor kampsportslokalerne.

Under "Yderligere information" finder du folderen om retningslinjer for benyttelse og booking af tid i Læringscentret. 

Bemærk: I tidsrummet kl. 10-16 i hverdagene kan skoler, daginstitutioner og HFO’er booke Læringscentret til fysisk udfoldelse med børn.
Book tid ved at sende en mail til: info@royalstage.dk og heri angive dag, tidsrum og institution(er). Der er plads til max 40. Man kan booke tider op til tre gange i træk. 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her