Idræt for psykisk sårbare

"Ud i livet" er et gratis tilbud til dig, som er over 18 år med en psykisk sårbarhed som gerne vil være en del af en forening eller et fællesskab omkring motion og bevægelse.

Formålet med projekt "Ud i livet" er, at du som deltager i motionstilbud og fællesskaber oplever øget trivsel og livsglæde, der kan styrke dig i din dagligdag. I projektet er der ansatte og frivillige peers, der er med til at støtte dig på din vej til et aktivt liv. En peer er et menneske, der selv har erfaring med at overkomme en krise eller psykiske udfordringer, og som er kommet så langt, at han eller hun kan bruge egne erfaringer til at støtte andre. 

Motionstilbud på Hillerød Stadion 

"Ud i livet" har tre forskellige træningsforløb, der alle finder sted på Hillerød Stadion. Her er der god plads, og man er tæt på naturen. Du kan læse mere om tilbuddene herunder. 

Fodbold og motion - torsdag kl. 14-15.30
Vi spiller fodbold, men med et socialt fokus, så alle kan deltage, hvad enten man er boldvandt eller nybegynder. Vi varmer op med boldøvelser, der bygger på samspil og leg med bolden. Vi lover, at det bliver både legende og sjovt for alle at deltage.

Gåholdet - mandag kl. 12-13
Vi bruger naturen som et træningscenter, og her kan alle være med til en blanding af gåture, stimulering af sanserne, mindfulness og hjernegymnastik. Uderummet giver os masser af plads, og vi bruger elementer i naturen som sjove træningsredskaber. Vi følges ad og vil både tale og være stille sammen.

Styrkeholdet - mandag kl. 13-14
Her er styrketræning i fokus. Vi træner som udgangspunkt udendørs – alternativt i fitnesslokalet på Hillerød Stadion, hvis vejret er dårligt. Træningen er tilpasset gruppen og den enkelte, og vi bruger de redskaber, der er til stede dér, hvor vi er. Pulsen kommer op, og der afsluttes med udstrækning og afspænding.

Kontaktinformation

Hvis du vil videre mere, er du velkommen til at kontakte én af følgende:

  • Katinka Wind, Center for Udvikling og Støtte, mail: kwin@hillerod.dk
  • Peter Bennett, Hillerød Fodbold, mail: peter.bennett@dgi.dk
  • Gry Høeg Nielsen, Frivilligcenter Hillerød, mail: ghn@hillerod.dk
  • Anne-Sofie Marcussen, Borger- og Socialservice, Hillerød Kommune, mail: amarc@hillerod.dk

Hver tirsdag ml. kl. 13-15 har du mulighed for at møde op på Frivilligcenter Hillerød, Fredensvej 12C, og høre mere om projektet og få en kop kaffe. Du kan læse mere på Café Ud i livet.

Projektet "Ud i livet" er et samarbejde mellem Frivilligcenter Hillerød, DGI Nordsjælland, Hillerød Fodbold, Center for Udvikling og Støtte (CUS) og Hillerød Kommune.

Projektet har modtaget økonomisk støtte fra Sundhedsstyrelsen og Region Hovedstaden Social- og Psykiatriudvalg.

Sådan finder du vej

Hillerød Stadion ligger på Selskovvej 76. Du kan aftale at følges med en peermedarbejder fra Center for Udvikling og Støtte. Kontakt en af ovenstående, så kan vi lave en aftale.
Du kan også cykle, køre eller tage bus til Hillerød Stadion. Bus 303 og 302 stopper ca. 300 m. fra stadion. Der er gratis parkering, hvis du kommer i bil. 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her