Hjælpepakker og puljer til foreninger og kulturinstitutioner under Covid-19

På denne side finder du en oversigt over de støtteordninger, hjælpepakker og puljer, der er oprettet til at hjælpe foreninger, kulturinstitutioner og arrangører under coronakrisen. Siden vil blive opdateret løbende.

PULJER

Ny pulje til kulturaktiviteter

En statslig aktivitetspulje til kulturaktiviteter med det formål at understøtte, at der i perioden den 1. september til den 31. oktober 2020 i højere grad vil blive afholdt nye eller allerede planlagte publikumsrettede kulturaktiviteter, fx koncerter og teater- og biografforestillinger på kulturområdet.

Puljen åbner snarest – hold øje med Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside.

Slots- og Kulturstyrelsen

STØTTEORDNINGER OG HJÆLPEPAKKER

Kompensation for aflysning af større arrangementer

Som arrangør kan du søge om kompensation for dit underskud som følge af coronavirus/covid-19.

Du kan få kompensation, hvis du har måtte aflyse eller udskyde et større arrangement. Det kan også være, at du har måtte ændre dit arrangement væsentligt og fx afholde det med færre eller helt uden deltagere/tilskuere. I så fald kan du også ansøge om kompensation.

Arrangementsordningen gælder for arrangementer i perioden fra og med den 6. marts 2020 til og med den 31. august 2020.

Ordningen dækker arrangører af arrangementer, der var planlagt til:

• afholdelse i perioden fra og med den 6. marts 2020 til og med den 31. august 2020
  • at have 350 eller flere samtidige deltagere
  • at finde sted mindre hyppigt end dagligt, dog højest hver anden dag, eller
  • at finde sted dagligt i en afgrænset periode af maksimalt 4 ugers varighed. Hvis du over en længere periode afholder det samme arrangement på flere lokationer, gælder 4 ugers perioden for hver lokation, hvor arrangementet afholdes.

FRIST: 31. december 2020

Virksomhedsguiden

HJÆLP, STØTTE OG RÅDGIVNING

Frivilligcenteret har samlet et overblik over frivillige hjælpemuligheder, som alle borgere har adgang til hjemmefra i forbindelse med Coronatiden.

Frivilligcenter Hillerød

Tilgængelighedserklæring