Idrætslinjerne

Her kan du læse mere om idrætslinjerne i Hillerød.

Bordtennis

HGI Bordtennis
Du møder ikke en klub i Danmark, der satser mere på at udvikle ungdomsspillere end HGI Bordtennis. HGI Bordtennis udvikler Danmarks bedste spillere ungdoms spillere!

Et kig på resultaterne ved de seneste Danmarksmesterskaber både individuelt og for hold vil vise dig, at HGI Bordtennis er en af Danmarks mest vindende klubber
- og det er ikke et tilfælde.

HGI Bordtennis har Danmarks bedste træningsfaciliteter
600 kvm. hal, med op til 15 fast opstillede borde udgør rammerne for træningsfaciliteterne og HGI Bordtennis har 100% rådighedsret over disse lokaler som også omfatter rødt tefalgulv og belysning der opfylder kravene til fjernsyns dækning.

HGI Bordtennis har Danmarks bedstetrænerteam
Trænerteamet består af spillere, som har opnået topresultater i den danske og svenske elitedivision, har været tidligere landsholdsspillere og været tidligere landsholdstrænere.                                    

HGI Bordtennis er Team Danmark talentcenter. Det betyder, at alle de bedste spillere i Nordsjælland samles til fælles træning i HGI bordtennis.

I HGI Bordtennis har vi valgt at satse på ungdommen, vi ønsker at udvikle vores egne spillere til vores divisionshold. Vi har hold i herrernes Elitedivision, 1. Division, 2. Division og Damernes Elitedivision.

Har du bordtennisambitioner ved du også, at dit valg af klub er vigtigt for, om du får succes som bordtennisspiller. 

Har du brug for at blive yderligere overbevist om, at HGI Bordtennis er det rigtige valg for din udvikling, så kig forbi FrederiksborgCentret og se træningen i vores elitecenter.

Du kan læse mere om HGI Bordtennis på hgibordtennis.dk/.

Trænerne
Trænerne på bordtennislinjen er Ola Lindberg og Jesper Møller.

Ola Lindberg
Født: 1969
Ola har været Cheftræner i HGI bordtennis siden 1996

Trænererfaring:
• Træner for ungdom/damehold i Malmö 1992-1996 sammen med nuværende landstræner Peter Sartz
• Cheftræner i Hillerøds bordtennisklub 1996 - med mange medaljer til dm for hold  og dm individuelt

Spiller erfaring: 
• Top 10 for juniorer 1988
• Skånsk mester i herredouble 1991
• Sølvmedalje i dansk mesterskab for hold 2000
• 1-1 mod Maze 

Uddannelse
• Handelsgymnasium 3 år  1985-1988
• Eksamen i kinesisk medicin 4 år 1999-2003


Jesper Møller
Født: 

 
Trænererfaring:

Spillererfaring:

  
Uddannelse

Fodbold


Den idrætsspecifikke træning på fodboldlinjen sker i samarbejde med HGI dame- og HGI herrefodbold. 

Træner
Cheftræner på fodboldlinjen er Kim Rasmussen:
49 år, gift med Rikke - 2 børn
Uddannet folkeskolelærer 

Arbejder som uddannelsesvejleder i UU - Nord /Lyngby
Spillet på Lundtofte og Lyngbys 1. hold
DBU A-licens
Træner i mere end 20 år: Bl.a. Hillerøds 1. hold samt U17 og U19 i Lyngby (DM 2002)
Pt. U14-koordinator i AB

Orienteringsløb

Den idrætsspecifikke træning på orienteringsløbslinjen samarbejder med Tisvilde Hegn Orienteringsklub, Allerød Orienteringsklub, Farum Orienteringsklub, FIF Hillerød og OK Øst Birkerød. 

Træner
Træner på orienteringslinjen er Søren Larsen, også kaldet Søren ”Skildpadde” Larsen.
Født: 4. oktober 1984

Træneruddannelse og erfaring:
Orienteringsløber siden 1993
Ungdomstræner i OK Øst, Birkerød 2001-
DIF’s diplomtræner uddannelse 2006/2007
Leder på kredsens U2 kurser 2007-
Regional konsulent i forbundets ATK projekt 2009-
Fungerer desuden som personlig træner
Yderligere en række andre træner- og lederkurser under DIF

Uddannelse:
Birkerød Gymnasium 2003

Når jeg har tid, arbejder jeg på at færdiggøre min civilingeniør-uddannelse på DTU.

Kort beskrivelse:
Jeg startede min træner-”karriere” i OK Øst, Birkerøds ungdomsafdeling. Et job som jeg stadig passer, selvom jeg nu har to assisterende trænere til at hjælpe og aflaste mig. Det er også herfra tilnavnet ”Skildpadde” stammer, og det relaterer sig i nogen grad til det faktum, at jeg som løber ikke selv har opnået de helt store resultater.

Som træner passer jeg dog, ud over jobbet i OK Øst, et job som regional konsulent i Dansk Orienteringsforbunds ATK projekt. Derudover bruger jeg min tid som leder på forbundets U2 kurser, og som personlig træner. Nå ja, og så prøver jeg også engang imellem at få gjort min uddannelse på DTU færdig inden SU’en slipper op.

Håndbold 

Svømning


Den idrætsspecifikke træning på svømmelinjen sker i samarbejde med Hillerød Svømmeklub. 

Hillerød Svømmeklub
I perioden 2004 – 07 var Hillerød Svømmeklubs (HILS) konkurrenceafdeling nede i en bølgedal.  Bestyrelsens vurderede imidlertid, at der var en lang række potentielle talenter i både svømmeskolen og på det yngste konkurrencehold. Derfor blev det besluttet, at HILS – igen – ville satse på at blive en klub med elitesvømmere på højt niveau.

Der blev udarbejdet en udviklingsplan med det primære formål at udvikle svømmere fra egne rækker til at blive dygtige elitesvømmere. I spidsen for dette projekt blev Morten Marstrand ansat som ny cheftræner til sæsonen 2007-08. 

På de indre linjer har bestyrelsen arbejdet med at definere klubbens målsætninger, etablere nyt K-udvalg og sidst men ikke mindst arbejdet på at involvere så mange frivillige som muligt i det daglige arbejde. Ikke mindst den store forældre-opbakning, som vi møder i øjeblikket, har betydet rigtig meget for udviklingen.

Morten Marstrand har stille og roligt øget træningsmængden og på en god måde motiveret vores bedste svømmere til at blive meget fokuserede og målrettede i forhold til deres sport. I dag har HILS en række årgangssvømmere, som allerede har markeret sig på højeste niveau.

Da muligheden bød sig for at tilslutte sig Hillerød Kommunes Team Danmark Eliteklasser, var bestyrelsen ikke i tvivl. I forhold til en så træningsintensiv sport som svømning betyder restitution rigtig meget. Med de træningstider som vi pt. har mulighed for at tilbyde vores svømmere, er det ganske hårdt at afslutte en aftentræning omkring kl. 21:00 - 21:30 for så igen at stå på bassinkanten næste morgen kl. 06:00 til morgentræning. Her betyder det rigtig meget, at svømmere tilknyttet eliteklasserne har mulighed for at sove længe to morgener om ugen og først møde til morgentræning kl. 08:00.

Det har også været med i overvejelserne, at der nu er mulighed for til træning at skabe et miljø, hvor der i endnu højere grad kan være fokus på den mere tekniske træning og gerne med inspiration fra andre dygtige svømmere fra andre klubber.

I forhold til skolen er vi sikre på, at det at gå i klasse med kammerater, som også bruger rigtig meget tid på deres idræt, vil have en positiv indflydelse. I dag har vores svømmere oplevet, hvor svært det har været for mange af deres nuværende klasse- kammerater at forstå, hvorfor det er interessant – og vigtigt – at bruge så meget tid på sin sport. Det at møde kammerater med forståelse for dette og gensidigt kunne inspirere og lære af hinanden på tværs af forskellige idrætsgrene, vil i endnu højere grad kunne understøtte den enkelte svømmers udvikling – både i forhold til sporten, men også på det personlige plan. 

I HILS er vi sikre på, at vi med tilslutningen til eliteklasserne vil være med til at udvikle svømmere, som inden for en kort årrække kan være helt i top på de danske ranglister – og med mulighed for at skabe et fundament, hvor de bedste på sigt også vil kunne markere sig internationalt.

Træner
Træner på svømmelinjen er
Født :

 

Uddannelse:
.

Golf


Hillerød Golf Klub er en af Danmarks ældste klubber, som gennem årene er blevet kendt som en af Danmarks førende klubber, når det gælder junior og elite. Det er blevet til en række DM både individuelt og for hold. Derudover en masse flotte individuelle placeringer.

Hillerød Golf Klub har gennem årene bidraget med spillere til det danske landshold. Spillere som Albertha Greve, Anne Larsson, Karin Kj ærbye, Nicole Broch , Anders Hansen , Flemming Poulsen, Jesper Kjærbye, Julian Jakobsen, Leif Hjort, Peter Brehm, Michael Brodersen, Oliver Nyholm, Peter Knudsen, Rolf Nissen, Søren Hansen , Ulrik Marcher og senest Joachim Brandt Hansen som lige nu er i gang med sit første år på Europatouren.

Disse flotte resultater er nået gennem en flot indsats fra spillere, trænere og en god opbakning fra klubben, bestående i: 

Aktivt at sikre Hillerød Golf Klubs høje sportslige niveau nu og i fremtiden, sidstnævnte i samarbejde med juniorudvalgets aktiviteter, samt at sikre et godt "elitemiljø " i klubben. Aktivt at arbejde mod at udvikle landsholdsemner som gode repræsentanter for HGK og Dansk Golf i form af "hele" golfspillere, der i sidste ende kan blive gode professionelle golfspillere.


Træner
Navn: Kristian Mangor Olsen
Født: 1984

Uddannelse/Erfaring:
Golfspiller siden 1995 -
Elitespiller i Hillerød Golf Klub
PGA Træneruddannelse 2001 - 2004
NLP Coach 2005
Juniorleder Hillerød Golf Klub 2005 -
Træner for Hillerøds Elitejuniorer (Next Generation) siden 2005
Personlig træner for blandt andet landsholdspillere og andre af Danmarks bedste elitespillere.
Yderligere en række andre kurser indenfor golftræneruddannelsen. 
 

Basis-linjen

 

Basislinjen henvender sig til udøvere af en sportsgren, hvor Hillerød Kommune pt. ikke samarbejder med en idrætsklub om morgentræningen. Morgentræningen på basislinjen vil være med til at udvikle dine kompetencer og færdigheder i forhold til en eliteidrætskarriere. I træningen vil der fx være fokus på træning af motorik, koordination, kropsbevidsthed, bevægelse og fysik.

Basistræningen varetages af Mats Mejdevi og Jesper Christensen.

Siden blev senest opdateret d. 13-10-16

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her