Opkrævning

Hillerød kommune opkræver bl.a. betaling for institutionsplads, Tilbagebetalingspligtig kontanthjælp, Ejendomsskat, Boliglån, Parkeringsafgifter m.m.

Indbetalingskort sendes til din Digitale postkasse, eller med almindelig post hvis du er fritaget for at modtage Digital post fra det offentlige.

Du kan bruge ”Mit Betalingsoverblik” herunder til at:

  • se dine ventende eller manglende betalinger til kommunen.
  • betale dine regninger med det samme, via MobilePay eller Visa/Dankort.
  • tilmelde dine regninger til Betalingsservice.

           Mit Betalingsoverblik

 

Du kan kontakte Opkrævningen, og i nogen tilfælde træffe en betalingsordning, hvis du ikke kan betale din regning til tiden.


Hvis du har spørgsmål til indholdet i din regning, skal du kontakte fagforvaltningen. Hvem du skal kontakte vil fremgå af regningen.

 

Hvis du har modtaget en rykkerskrivelse

Betaler du ikke til tiden, sender Hillerød kommune en eller flere rykkere til din Digitale postkasse. Hvis du er fritaget for at modtage Digital post, sender vi med almindelig post.

Det er dit eget ansvar at holde øje med om du har fået post. Det er ikke kommunens ansvar, hvis post ikke kan afleveres f.eks. fordi postkassen er overfyldt, eller dit navn ikke fremgår på postkassen. Det er heller ikke kommunens ansvar, hvis du glemmer at se efter post i din Digitale postkasse. Du har mulighed for at få E-boks til at give dig besked på mail eller SMS, når du har ny post.

En rykkerskrivelse kan koste op til 250 kr. pr. rykker afhængigt af hvilket lovgivning kravet opkræves efter. Gebyrer for kommunale krav tillagt udpantningsret følger Gebyrloven, andre gebyrer for krav uden udpantningsret følger renteloven.

Modregning i tilgodehavender og udbetalinger fra Kommunen, Staten og Udbetaling Danmark

Hvis du har penge til gode fra Hillerød kommune og samtidig har gæld til kommunen, vil vi modregne dit tilgodehavende til gælden, før vi udbetaler til dig.

Modregning i tilgodehavender fra kommunen foretages efter Dansk rets almindelige regler og domspraksis vedrørende modregning.

Har du gæld til Hillerød kommune, vil kommunen modregne i udbetalinger fra Staten og Udbetaling Danmark, hvor lovgivningen giver mulighed for det. Dette gælder også selvom du har indgået en betalingsaftale.

Det kan f.eks. være overskydende skat og moms, pensions- eller boligstøtte udbetalinger samt børne- og ungeydelsen.

Fradrag i løbende udbetaling af kontanthjælp

Der kan ske fradrag i udbetalinger af kontanthjælp, hvis du skylder til f.eks. dag- eller klubtilbud, skolefritidsordning, eller hvor en særlov giver mulighed for dette.

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her