ASK ME I´am a local

Du kender det selv. Du er kommet til en by, du ikke kender, og fornemmer at byen har ”hemmelige” oplevelser. Forestil dig at byens indbyggere opfordrer dig til, at du spørger dem om vej til deres bedste oplevelser

undefined

Målet med kampagnen ” ASK ME – I’m a local” er, at folk deler ud af deres egne bedste oplevelser af Hillerød og gør Hillerød til en ekstraordinær dejlig by at besøge.

Kampagnen ” ASK ME – I’m a local” varer hele sommeren. Her inviteres alle borgere, der har lyst til at være med, til at Hillerød bliver en endnu bedre by at være gæst i. Lokale borgere opfordres til at tage en badge med teksten ” ASK ME – I’m a local” og sætte den på tøjet, tasken eller hvor det nu passer. Målet er at 7.500 badges kommer ud.

Kampagnen er en del af Hillerød Kommunes deltagelse i kulturaftalen Kulturmetropol Øresund, og er skabt af kunstner Karoline H. Larsen i samarbejde med borgere i Hillerød, C4, Hillerød Shopping, Visit Nordsjælland og Hillerød Kommune. Udover Kulturmetropol Øresund (KMØ) og Hillerød Kommune har C4 og FrederiksborgCentret i Hillerød sponseret kampagnen.

 

Hvem er Karoline H. Larsen?

Karoline H Larsen (DK, 1974) arbejder med deltagerbaserede performances og midlertidige interventioner og skulpturer i det offentlige rum. Inviterede deltagere og forbipasserende involveres i individuelle og kollektive handlinger, der udfordrer måden vi ser og bruger byrummet på. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 1997-2003.

Hvad er Kulturmetropol Øresund?

KulturMetropolØresund (KMØ) er en kulturaftale indgået mellem 26 kommuner, Region Hovedstaden og Kulturministeriet.
Kommunerne og Regionen gennemfører en række projekter i en 4-årig periode 2012 - 2015, hvor basisfinansieringen til gennemførelsen af projekterne er tilvejebragt via 9,35 mio. kr. fra Kommunerne, 5 mio. kr. fra Region Hovedstaden og 11,4 mio. kr. fra Kulturministeriet.

Hillerød Kommune har deltaget i udviklingen af ”Jagten” – et kultur- og motionsløb for børn og deres familier, ”Byrumsfaciliteter for piger” (Hjertegyngen), ”Hemmelige stier” – en app der viser vej til gennem Nordsjællands kulturhistorie samt ”PLACEMAKING” – der er kampagnen ASK ME.

 

Siden blev senest opdateret d. 05-12-17

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her